حسين رفعتي رئيس كميته توسعه جهاني تكواندو در اين نشست گفت : مسابقات تكواندو تا سال 2016 در بازيهاي المپيك تثبيت شده اما قصد داريم تكواندو را در المپيك دائمي كنيم . در بازيهاي المپيك 2 نوع مسابقه وجود دارد كه يكي از آنها تورنمنت و ديگري رقابتهاي آزمايشي است .
وي افزود : رقابتهاي آزمايشي به صورت موقت برگزار مي شود تا در صورت استقبال و برگزاري خوب آن دائمي مي شود و يكي از وظايف كميته توسعه فدراسيون جهاني دائمي كردن تكواندو در المپيك بوده تا با رشد كشورهاي مبتدي در اين رشته نگاه مسئولان IOC را براي هميشگي كردن آن تغيير دهيم .
رفعتي گفت : مدت 35 سال است كه ساكن آمريكا هستم و با اينكه بسيار دير به ورزش تكواندو روي آوردم هم اكنون دان3 تكواندو را در اختيار دارم .
وي خاطر نشان كرد : در اكثر كشورهاي غربي از جمله آمريكا كمك هاي دولتي به فدراسيونهاي ورزشي نمي شود و معمولاً آنها خودشان در آمدزايي مي كنند بنابراين با ارائه طرحي به فدراسيون آمريكا آنها موفق شدند بدون حمايت دولت فعاليت كنند . اين برنامه مورد توجه فدراسيون جهاني تكواندو WTF قرار گرفت و آنها تقاضاي همكاري كرده و دعوت نامه اي را ارسال كردند .
وي افزود : فدراسيون جهاني بودجه يك ميليون دلاري از IOC و يك و نيم ميليون دلاري از سوي كوكي وان تكواندو و همين مبلغ از سوي خانواده چو رئيس فدراسيون جهاني در اختيار دارد اما متاسفانه اين مبالغ كافي نيست به همين دليل آنها خواستار طرحي براي خودكفايي شدند .
رفعتي گفت : طرح عضويت همه فدارسيون ها را اعلام كرده و فعاليت ومديريت تورنمنت ها را فعال كرده ايم تا درآمد زايي كند .
وي افزود : يكي از فعاليت هاي جنبي فدراسيون جهاني راه اندازي 10 مركز جهاني در پنج قاره دنياست كه در هر قاره 2 مركز جهاني داشته باشيم و خوشبختانه نخستين مركز جهاني در ايران به ثبت رسيده است . مركز جهاني تهران وظيفه رشد تكواندو در خاور ميانه و ايجاد كمپ هاي آموزشي در منطقه براي همه دنيا را دارد و بودجه اي هم در آينده براي كمك به ايران پرداخت مي شود .
وي گفت : با افتتاح اين مركز جهاني و ساير مراكز آنها مي توانند از ابتكارات هم استفاده كنند اين كار فعاليتي جديد و بدون تجربه است و بازدهي آن در آينده مشخص مي شود . در بازديد از مركز جهاني ايران ازتجهيزآن بسيار خوشحال شدم و اميدوارم هر چه زودتر اين پروژه تكميل شده زيرا موفقيت تكواندو ايران هميشه روي سكوهاي جهاني است ارزش بالاتري پيدا مي كند .
رفعتي ادامه داد : استادان مختلفي را از قاره ها به مركز جهاني دعوت مي كنيم و كشورهاي زيادي به ايران سفر مي كنند تا از اين تجربيات بهره بگيرند ضمن آنكه حضور ساير كشورها مي تواند در آمدزايي به همراه داشته باشد .
وي تصريح كرد : در حال تهيه فيلم مستندي از تاريخچه تكواندو كه از سال 1995 راه اندازي شد هستيم و مدت شش سال است كه با همه پيشكسوتان دنيا صحبت مي كنيم و به زودي اين فيلم را ارائه خواهيم كرد .
رفعتي گفت : در ايران همه افراد توقع حضور مجاني در تكواندو را دارند اما با مديريت موفق پولادگر و حمايت دولت تكواندو ورزشي كم خرج در ايران است در حاليكه مخارج تكواندو در آمريكا بسيار زياد بوده و از حمايت دولت هم بي بهره اند . تكواندو آمريكا در مقابل ايران مبتدي است . اما ايران هزينه زيادي در اين رشته كرده و بازدهي آن را هم ديده است . تكواندو ايران قابل مقايسه با ساير كشورها حتي كره جنوبي نيست .
وي افزود : در آمريكا شركت هاي خصوصي سرمايه گذاري مي كنند اما محيط ورزش را آلوده تبليغات كرده و از آن سوء استفاده مي كنند در حالي كه در ايران مديريت صحيح همراه با بودجه دولتي خوب ، موفقيت آميز بوده است . خصوصي سازي هم با توجه به پيشرفت ورزش از طريق حمايت دولت ميسر شده است .
وي ياد آور شد : به عنوان رئيس بنياد بين المللي فدراسيون جهاني در حال تهيه بودجه هستيم تا به ورزشكاران نيازمند براي تحصيل و ورزش كمك كنيم . و در اين زمينه كمك هايي هم به كشورهاي آفريقايي شده است . فدراسيون جهاني بيش از چهار ميليون دلار بودجه دارد كه با طرح هاي در دست اجرا طي چند سال آينده آن را به 20 ميليون دلار مي رسانيم .
رفعتي در مورد حضور مدرسان خارجي در مركز جهاني تهران گفت : هر كشوري قوانين مخصوص به خود را دارد و فدراسيون جهاني هم از حجاب بانوان مسلمان حمايت كرده به همين دليل فكر نمي كنم اين مسئله باعث حضور نيافتن خارجي ها در مركز جهاني تهران شود . براي بانوان هم مدرسان زن اعزام خواهند شد و دكتر چو به حجاب بانوان مسلمان مخصوصاً ايراني ها افتخار مي كند .
وي تصريح كرد : امارات ، پاكستان و ازبكستان خواستار تشكيل مركز جهاني بودند مخصوصاً مسئولان ثروتمند اماراتي به فكر راه اندازي مركز مجهزي با همه امكانات و هزينه بالا بودند اما اين امتيازبه دليل سطح بالاي تكواندوي ايران به آنها داده نشد . و در آسيا تنها ايران و كره جنوبي به عنوان مراكزاصلي جهاني انتخاب شده اند اما شهرهاي ديگر ايران و نيز كشورهاي ديگر مي تواند داراي مراكز فرعي شوند .
رفعتي در مورد بانوان تكواندوكار ايران افزود : تكواندو بانوان ايران فعاليت خود را نسبت به بخش مردان ديرتر آغاز كرده اما بانوان موفق هستند و نياز به زمان كافي دارند مربيان زن ايراني فعال و دلسوز بوده ودرمقايسه با شركت كنندگان خارجي در مسابقات كه براي تفريح راهي تورنمنت ها مي شوند علاقه خاصي از خود درمسابقات نشان مي دهند .
وي گفت : پولادگر مقام خاصي در فدراسيون جهاني دارد و عضو كميته ارزيابي هوگوهاي الكترونيكي ونماينده كميته فني در اكثر مسابقات بين المللي است و همواره پيشنهادات واعتراضات وي در فدراسيون جهاني مورد بررسي قرار مي گيرد .تشكيل مركز جهاني در ايران با توجه به اينكه هنوز در كشور راه اندازي نشده نشان ازمقام و توجه ويژه دكتر چو است .
رفعتي افزود : در خصوص استفاده از دوربين هاي بيشتر در مسابقات تكواندو با اعتراض پولادگر در حال بررسي هستيم ضمن آنكه در مسابقات جهاني پومسه ازبكستان شوراي اجرايي فدراسيون جهاني در مورد 12 برنامه كنگره اي را تشكيل مي دهد .
وي گفت : افرادي كه در مركز جهاني تحت آموزش قرار مي گيرند گواهينامه معتبر جهاني از سوي WTF و باحكم پولادگر نماينده فدراسيون جهاني در تهران دريافت مي كنند .
تاريخ ارسال:پنجشنبه 8 مهر 1389 - 14:4
کد:1262
تعداد بازديد:
452