در اين بين اما، يوسف كرمي به عنوان تكواندو كاري قدرتمند و باتجربه كه بيش از يك دهه حضور مستمر در ميادين سطح اول تكواندو آسيا و جهان را در كارنامه دارد از بيشترين بخت براي كسب مدال طلا در اين ميدان سخت برخوردار است.
براي يوسف كرمي كه كاپيتاني تيم اعزامي را برعهده دارد،
مسابقات جهاني 2011 مي تواند يك ويژگي خاص هم داشته باشد،
اگرچه خودش مي گويد تاكنون به اين موضوع فكر نكرده است!
كرمي چنانچه دراين رقابتها بتواند صاحب نشان شود، در آن صورت به جمع 6 تكواندوكاري خواهد پيوست كه در طول 38 سال برگزاري اين بازيها موفق شدند بيش از 3 بار سكوهاي رقابتهاي جهاني را زير پاي خود ديدند.
به بهانه پيكارهاي جهاني تكواندو با يوسف كرمي گفت وگويي را ترتيب داديم كه در ادامه مي خوانيد :
*آقاي كرمي، از اردوهاي آماده سازي تيم ملي تكواندو چه خبر ؟
از آنجاكه مسابقات جهاني بخاطر حضور برترينهاي تكواندو دنيا ميداني سخت و دشواري است ،اما خوشبختانه اردوها به طور مستمر در حال پيگيري است و تمامي اعضاي تيم ملي با هدف حضور موفق در مسابقات جهاني كره تمرينات خود را به شدت پيگيري مي كنند . من هم به نوبه خودم دراين اردو بيش از 6 ساعت تمرين مي كنيم تا انشاء الله بتوانيم دست پر به ايران باز گرديم .
*مسابقات جهاني كره را چگونه مي بينيد ؟
به اعتقاد من رقابتهاي جهاني تكواندو كه هر دو سال يكبار برگزار مي شود، از بازي هاي المپيك هم سنگين تر است، چراكه بهترين ها و حرفه اي ترين تكواندو كاران جهان در اين مسابقات به مصاف هم مي روند.بواقع شياپچانگ جهاني، ميداني است كه تجربه حرف اول و آخر را در آن مي زند كه هر گونه سهل انگاري مي تواند به ضرر بهترين هاي اين رشته دراين ميدان تمام شود.
* آيا ميزباني كره جنوبي كه خود يكي از مدعيان جدي قهرماني است، مي تواند اين مسابقات را تحت تاثير خود قرار دهد؟
همه ما مي دانيم كه تكواندو كره جنوبي همواره تمام هم و غمش اين است كه در هر ميداني جام قهرماني را به خود اختصاص دهد، فرقي هم نمي كند كه كدام كشور ميزبان باشد يا مسابقات در سطحي برگزار شود. فكر مي كنم خيلي نبايد روي اين موضوع تمركز كرد ،چراكه زمينه استرس را در ورزشكار به وجود مي آورد . آنچه كه اهميت دارد كسب مدال است، اينكه كدام كشور ميزبان است يا مدعي مدال ،خيلي فرق نمي كند . تيم ملي ايران تنها به كسب مدال و حفظ جايگاهش در دنيا مي انديشد و با همين انگيزه به ميدان مي رود.
*به اعتقادخيلي هاتيمي كه به مسابقات جهاني 2011 مي رود در مقايسه با تيمهاي حاضر درادوار گذشته،متشكل از تكواندوكاراني نسبتاً كم تجربه تر و كم نام و نشان تري است ، آيا فكر مي كنيد با اين نفرات بتوانيم عناوين قبلي را تكرار كنيم ؟
من اصلا به اين موضوع اعتقاد ندارم، دوره اسم و رسم تمام شده است! ما در دوره اي از ورزش حرفه اي زندگي مي كنيم كه ميزان آمادگي حرف اول را مي زند . به نظر من اين بچه ها نسل طلايي تكواندو ايران هستند . ما با همين نفرات توانستيم براي نخستين بار در آسيا عنوان نخست را تكرار كنيم، با همين نفرات، بارها در مسابقات مختلف پرچم ايران را به اهتزاز درآورديم، اين درحالي است كه عنوان اولي آسيا با وجود ستاره هايي چون هادي ساعي بي باك افلاكي و من به دست نيامد . بايد توانمندي تك تك اين ورزشكاران را با خودشان مقايسه كنيم نبايدآنها را با ديگران مقايسه كرد. اين كار درستي نيست كه آنها را درسايه ديگران ببينيم ، چراكه هريك از اعضاي تيم ملي، ستاره هاي طلايي تكواندو ايران هستند كه مي توانند در هر رويدادي بدرخشند. ما با همين بچه ها تلاش خواهيم كرد تا در مسابقات جهان پيروز ميدان باشيم .
*آقاي كرمي مي دانيد چنانچه دراين رقابتها صاحب مدال شويد به جمع 6 تكواندوكاري خواهيد پيوست كه در طول 38 سال برگزاري اين بازيها موفق شدند بيش از 3 بار سكوهاي رقابتهاي جهاني را زير پاي خود ديدند؟
راستش از اين موضوع اطلاع نداشتم! ولي اگر چنين اتفاقي بيفتد افتخار بسيار بزرگي است ، بسيار خوشحال مي شوم كه به عنوان يك ايراني جز برترين هاي تكواندو جهان شوم. اما واقعيت اين است كه من تنها براي كسب افتخار براي كشورم در مسابقات شركت مي كنم و اگر بتوانم به اين عنوان هم دست پيدا كنم، بسيار خوشحال خواهم شد.
*پيش بيني شما از مسابقات جهاني كره چيست ؟
پيش بيني در مورد مسابقات، چندان منطقي نيست، اما من به سهم خودم تلاش خواهم كرد تا بهترين عنوان را كسب كنم، اما اگر غير از اين هم شد، مطمئن باشيد به ضعف ها و اشتباه هايم اعتراف خواهم كرد . البته به غير از طلا من به مدال ديگري راضي نمي شوم!
*و كلام آخر؟
من مي خواهم به اين نكته اشاره كنم كه ورزش حرفه اي ملزومات خاص خودش را مي خواهد. خيلي ها كه در اردوهاي تيم ملي حضور دارند، تنها كار و حرفه شان تمرين كردن و مسابقه دادن است و كار ديگر ي هم ندارند، از همين رو بعضي از قهرمانان از لحاظ معيشتي در مضيقه هستند.البته در سالهاي اخير برگزاري مراسم تجليل از قهرمانان و قدرداني از مدال آوران و همچنين توجه خاص رياست سازمان تربيت بدني به مشكلات مالي اردونشينان تيم هاي ملي پيش از بازيهاي آسيايي گوانگژو، از جمله كارهاي ارزشمندي است در جهت رفع بحشي از مشكلات موثر است،
اما اي كاش ملي پوشاني كه موفق به كسب مدال نمي شوند نيز به نوعي مورد تقدير قرار بگيرند. به هرحال آن كسي هم كه موفق نشده، ماهها تمرين كرده است و بايد اين تلاشها جايي ديده شود. همچنين از مسوولان ورزش كشور مي خواهم در امر تخصيص بودجه بين فدراسيونها براساس موفقيت هاي رشته هاي ورزشي تفاوت بگذارند.
تاريخ ارسال:سهشنبه 23 فروردين 1390 - 15:40
کد:1891
تعداد بازديد:
679