و موفق شده اند 5 دوره عنوان نايب قهرماني ، يك عنوان سومي و 2 عنوان چهارمي را از آن خود كنند اما تاكنون نتوانسته اند بر سكوي نخست تكيه زده و مقام قهرماني را كسب نمايند .
هادي ساعي قهرمان مدال آور كشورمان با كسب 2 مدال طلا ، يك نقره و يك برنز بيشترين سهم را در ميان ساير تكواندوكاران ايراني از مدال در اين مسابقات دارد ، بهزاد خداداد با يك مدال طلا و 2 نقره و يوسف كرمي با يك طلا و 2 برنزبر حسب نوع مدال در رده هاي دوم و سوم هستند .
در اين ميان اسامي مدال آوراني چون مجيد افلاكي ، علي تاجيك ، مهدي بي باك ، سيروس رضايي ، سيد حسن زاهدي و ... نيزبه چشم مي خورد .
تيم ايران در دومين دوره رقابتها كه در سال 1975 در سئول كره جنوبي برگزار شد به يك مدال برنز توسط حسين ربيع زاده دست يافت .
در ششمين دوره مسابقات كه در سال 1983 در كپنهاك دانمارك انجام گرفت نادر خدامرادي ملي پوش تيم ايران مدال برنز را براي كشورمان بدست آورد .
در هفتمين دوره مسابقات در سال 1985 در سئول كره جنوبي سيد حسن زاهدي و فيصل دانش به ترتيب مدالهاي نقره و برنز را براي تيم ايران به ارمغان آوردند . ايران در اين سال مقام هشتم را كسب كرد .
در نهمين دوره مسابقات در سال 1989 سئول كره جنوبي تيم ايران با 3 مدال برنز فريبرز دانش ، فرزاد ذرخش و سيد حسن زاهدي در جايگاه چهارم قرار گرفت .
در دهمين دوره رقابتها در سال 1991 آتن يونان سيروس رضايي به مدال برنز رسيد .
در دوازدهمين دوره در سال 1995 مانيل فيلپين ايران با يك نقره و 2 برنز در مكان پنجم ايستاد در اين رقابتها براي تيم ايران سيد مهرداد ركني مدال نقره ، بيژن مقانلو و فريبرز عسگري مدال برنز را كسب نمودند .
در سيزدهمين دوره در سال 1997 هنگ كنگ چين ايران با يك پله صعود در جاي چهارم قرار گرفت مهدي بي باك و حسن اصلاني مدال هاي نقره و مجيد افلاكي مدال برنز را بدست آوردند .
در چهاردهمين دوره در سال 1999 ادمنتون كانادا براي تيم ايران هادي ساعي و مجيد افلاكي 2 مدال طلا گرفتند تا ايران به جايگاه دوم صعود كند .
در پانزدهمين دوره مسابقات در سال 2001 جوجو كره جنوبي بهزاد خداداد مدال طلا و هادي افشار مدال نقره گرفتند تا تيم ايران در مكان سوم قرار گيرد .
در شانزدهمين دوره در سال 2003 گارميش باخ آلمان ايران 5 مدال طلا ، نقره و برنز را كسب كرد . در اين سال يوسف كرمي و مرتضي رستمي صاحب مدال طلا شدند ، هادي ساعي و بهزاد خداداد نقره گرفتند و اميد غلامزاده به مدال برنز رسيد تا ايران دومين نايب قهرماني جهان را بدست آورد .
در هفدهمين دوره در سال 2005 مادريد اسپانيا تيم كشورمان با يك مدال طلا ، 3 مدال نقره و يك برنز بر مكان دوم تكيه زد . هادي ساعي مدال طلا ، فيض اله نفجم ، بهزاد خداداد و علي تاجيك مدال نقره و يوسف كرمي مدال برنز گرفتند .
در هجدهمين دوره در سال 2007 پكن چين مرتضي رستمي و اميد غلامزاده مدال نقره و هادي ساعي مدال برنز را بدست آوردند تا تيم ايران باز هم عنوان نايب قهرماني رقابتها را از آن خود كند .
اما در نوزدهمين دوره در سال 2009 محمد باقري معتمد مدال طلاي تيم ايران را بدست آورد ، رضا نادريان به مدال نقره رسيد ، ميثم باقري ، حسين تاجيك و يوسف كرمي 3 مدال برنز را بدست آوردند تا پنجمين نايب قهرماني تيم ايران در كپنهاك دانمارك رقم بخورد .
تيم كره تا كنون 5 بار ميزبان اين مسابقات بوده و توانسته در تمام ادواربرگزاري عنوان قهرماني را از آن خود كند .
آيا تيم ايران مي تواند طلسم قهرماني تيم كره را كه قهرمان نوزده دوره گذشته رقابتها بوده و ميزبان بيستمين دوره نيز هست بشكند و جام قهرماني را بالاي سر ببرد ؟
8 روز ديگر تا آغاز رقابتها باقي مانده و ياسين اكبر نتاج نماينده وزن دوم نخستين تكواندوكاري است كه در روز 11 ارديبشهت ماه به ميدان خواهد رفت .
تاريخ ارسال:شنبه 3 ارديبهشت 1390 - 10:11
کد:1912
تعداد بازديد:
678