غلامحسن ذوالقدري ، دبير فدراسيون تكواندو ضمن بيان مطلب فوق خاطر نشان كرد : در ليگ برتر تمامي قهرمانان جهان و المپيك با يكديگر رقابت مي كنند و همواره شاهد بوديم اكه مبارزات در بالاترين سطح برگزار مي شود ولي متاسفانه اين مهم آنطور كه بايد مورد توجه تلويزيون قرار نگرفته و متناسب آن اسپانسرها نيز كمتر در ليگ تكواندو سرمايه گذاري مي كنند به همين منظور براي اينكه كيفيت و كميت ليگ تكواندو همچنان حفظ شود نيازمند حضور تيمهاي دولتي نيز هستيم .
وي ادامه داد : سرمايه گذاري تيمهاي دولتي در ليگ هاي تكواندو باعث شده كه رقابت بين تيمها بسيار نزديك و نفس گير شده و به دنبال آن مبارزين از لحاظ تجربه و فيزيك در شرايط ايده آلي قرار بگيرند و عدم حضور آنها اصلاً به نفع تكواندو كشور نيست اما باتمام اين اوصاف هنوز موفق نشديم كه صدا و سيما را به ابن مهم برسانيم كه مدت زمان بيشتري رابراي پوشش مسابقات در اختيار تكواندو قرار دهد در واقع م يتوانم بگويم كه تكواندو مورد بي مهري سيما قرار گرفته است .
ذوالقدري افزود : تكواندو سالهاي طولاني است كه براي كشور افتخار آفريني مي كند و با اين شرايط مستحق توجه و عنايت بيشتري از طرف رسانه ملي است چون اين موفقيت ها و مدالها متعلق به كل ملت است و بايد براي آنها ارزش و احترام قائل شد .
وي تصريح كرد : فدراسيون تكواندو از هيچ كوششي براي جذب تيمهاي علاقمند كوتاهي نخواهد كرد و سعي مي كنيم بستر مناسب براي براي ورود تيمها در بخش خصوصي را فراهم كنيم .
ذوالقدر در خصوص تمرينات تيم ملي بانوان نيز گفت : هر مربي داراي سلايق و سبك شخصي خود است و از ابتدا با نحوه تمرينات و سبك اين مربي شناخت داشتيم و مشخص بود كه او به روش كره اي تيم را هدايت خواهد كرد ولي شخصاً به علوم كاربردي ورزشي ايمان دارم و معتقد هستم كه تمرينات بايد علمي دنبال شود .
وي خاطر نشان كرد : تمرينات تيم ملي بانوان را كاملاً زير نظر داريم تا از نحوه رشد ملي پوشان اطلاع داشته باشيم ولي در اين ميان اگر بچه ها اعتراضي هم داشته اند تنها به دليل عدم آشنايي با تمرينات سرمربي بوده است و فكر مي كنم كه هم سرمربي و هم ملي پوشان نيازمند زمان هستند تا خود را با شرايط و فرهنگ يكديگر هماهنگ كنند .
ذوالقدري در پايان ادامه داد :آنچه مسلم است نتايجي كه تيمهي ملي بانوان و آقايان در پيكارهاي بين المللي كسب كرده و در شرايط فعلي سر آمد جهان هستند تنها از طريق بهره برداري از علوم كاربردي در ورزش و رعايت و اجراي دقيق آن بوده است و اين سبك و روش تمرين ايراني در دنيا كلاس و سطح خاص خود را دارد و تمام دنيا آن را قبول دارند .
تاريخ ارسال:دوشنبه 26 ارديبهشت 1390 - 14:5
کد:2065
تعداد بازديد:
658