به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين مجله كه در بخش گزارشها و مطالب مربوط به المپيك 2008 پكن، گزارش و مصاحبه مفصلي را از "سارا خوش جمال فكري" تهيه كرد. در بخش ديگري به ارايه گزارشي از تكواندو به عنوان دومين ورزش پرطرفدار ايران و داراي جمعيت يك و نيم ميليوني پرداخته است.
در متن اين گزارش آمده است: «تكواندو در سال 1973 با هدف آموزش نيروهاي نظامي به ايران آورده شد. به همان نسبت كه افسران بيشتري آموزش ميديدند، آنها تدريس تكواندو را در كلاسهاي خصوصي آغاز كردند و به زودي تكواندو از شهرت بيشتر و بيشتري نزد مردم برخوردار شد.»
اين گزارش ميافزايد: «در طول 15 سال گذشته تاكنون ا يران به يك قدرت اصلي تكواندو جهان تبديل شده و قهرمانان بسياري در عرصه مسابقات جهاني و همچنين المپيك پرورش داده است. سيدمحمد پولادگر، رييس فدراسيون تكواندو ايران در شرايطي كه تنها كشتي و فوتبال ميتوانست مورد علاقه مردم اين كشور باشد، با توسعه تكواندو، اين ورزش را در جمع سه ورزش برتر ايران قرار داد تا موفقيت بزرگي را كسب كرده باشد. از نظر تعداد ورزشكاران، تكواندو در ايران پس از فوتبال در رده دوم قرار دارد.»
مجلهي WTF با اشاره به اينكه امروز حدود يك و نيم ميليون تكواندوكار و حدود سه هزار و هشتصد باشگاه تكواندو در ايران فعاليت دارند، تصريح كرد: «پنج رده مسابقات ليگ از رده سني زير 14 سال تا ليگ برتر مردان و بانوان به همراه ليگ پومسه در ايران برگزار ميشود. پولادگر در سال 2000، پس از آنكه به مدت چهار سال نايب رييس فدراسيون بود، به عنوان رييس فدراسيون تكواندو ايران انتخاب شد. وي نخستين ليگ تكواندو ايران را حدود 14 سال قبل آغاز كرد و در دهه گذشته تلاش كرده است تا تمامي تمركز خود را متوجه چند فاكتور توسعه و موفقيت تكواندو كند.»
در ادامه گزارش WTF آمده است: «جذب منابع مالي بخش خصوصي كاري بسيار دشوار بود و فدراسيون تكواندو ايران مجبور بود تا حد بسيار زيادي متكي به حمايت بخش دولتي باشد اما، به مرور زمان سرمايههاي خصوصي بيشتر و بيشتري به تكواندو جذب شد و امروز حدود 60 باشگاه حاضر در ليگ ايران خصوصي هستند. يكي از فاكتورهاي بسيار مهم مورد توجه پولادگر كه هميشه به آن اصرار داشته است، ارتقاي آموزش عالي نزد ورزشكاران و مربيان بوده است. وي به اين اصل معتقد است كه برگزاري سمينارهاي آكادميك و علمي تكواندو ميتواند ورزشكاران و مربيان بهتري را تربيت كند. فدراسيون ايران تاكنون چندين سمينار بينالمللي و ملي را با حضور تعداد قابل توجهي سخنران ميهمان و مخاطبين از اطراف جهان برگزار كرده است. خوشبختانه فدراسيون ايران كه به دنبال ساخت خانه تكواندو در سي استان ايران است، از پخش مستقيم نه تنها تورنمنتها، بلكه مسابقات ليگ در هر هفته برخوردار بوده است.
در اين گزارش آمده است: «جلب توجه بيشتر رسانهها، برگزاري مسابقات با مشاركت و حضور خانوادهها، برقراري ارتباطات مناسب با كشورهاي منطقه و كمك در جهت توسعه تكواندو در حوزه خليج فارس به همراه برگزاري نخستين دوره پيكارهاي تكواندو غرب آسيا از جمله فعاليتهاي فدراسيون تكواندو ايران بوده است. ايران قصد دارد تا نخستين آكادمي تكواندو را در خاورميانه احداث كند زماني كه اين پروژه به پايان برسد، رويايي 25 ساله به واقعيت خواهد پيوست.»
پولادگر جزو نخستين افرادي بود كه به اصلاحات "چويچانگ وون" رييس WTF راي اعتماد داد. او فكر ميكند هوگوهاي الكترونيكي كه توسط دكتر چو پيشنهاد شده است، گامي بسيار مهم در جهت عدالت و پايان تمامي مجادلات كلامي تكواندوست.
ايران تلاش بسياري زيادي نيز در زمينه جذب علاقه بانوان نسبت به تكواندو انجام داده است. اينك بيش از 50 هزار بانوي تكواندوكار در ايران فعاليت ميكنند. پس از مدتها بانوان تكواندوكار ايراني در بازيهاي آسيايي دوحه به يك مدال برنز رسيدند و پس از آن براي نخستين بار در تاريخ ورزش ايران، كسب سهميه المپيك در اين رده انجام شد.
در طول تاريخ، ايرانيها به خوبي ياد گرفتهاند كه چگونه از كشورشان دفاع كنند. به همين دليل است كه چرا ايرانيها اين قدر در هنرهاي رزمي خوب هستند و از علاقهمندي خاصي به تكواندو برخوردارند. از آنجا كه بانوان اجازه دارند تا با حجاب تمرينات و مسابقات تكواندو را انجام دهند، به همين دليل دختران زيادي جذب تكواندو شدهاند.
تاريخ ارسال:چهارشنبه 2 بهمن 1387 - 14:14
کد:26
تعداد بازديد:
725