پنجشنبه 30 آبان 1403

کلام روز


امام صادق علیه‌السلام فرمود: مؤمن جز به سه خصلت نیک نشود: فهم عمیق در دین، اندازه‌دارى نیکو در زندگانى و بردبارى بر ناگوارى


تبلیغات



       

تشریح بخشی از عملکرد تکواندوی قم در سال ۹۷؛
کسب ۴۸ مدال، ۱۱ دوره آموزشی و توسعه خانه تکواندو قم



شناسه خبر: 112072   يكشنبه 26 اسفند 1397 - 09:24

رییس هیات تکواندوی قم اعلام کرد تکواندوی قم در سال ۹۷ صاحب ۴۸ مدال از رویدادهای کشوری و برون مرزی شده است.


به گزارش روابط عمومی فدراسیون تکواندو و به نقل از هیات تکواندو استان قم، محمد جمشیدی در تشریح عملکرد تکواندوی قم در سال ۹۷ درباره آن چه در تکواندوی قم در این بازه زمانی گذشته است صحبت کرده است:

۴ محور حرکت تکواندوی قم

تکواندوی قم فعالیت‌های خود را در ۴ حوزه انجام می‌دهد که این حوزه‌ها شامل قهرمانی، تجهیزات، عمران و آموزش است و از سال ۹۳ که من به عنوان رییس هیات تکواندو انتخاب شدم در این حوزه‌ها کار کرده‌ایم و این روند را هر سال تکمیل می‌کنیم.

در حوزه قهرمانی، تکواندوی قم ۱۴ اعزام به مسابقات قهرمانی کشور داشته است که ۴ اعزام ما اعزام بین‌المللی بوده است و در بخش مدال آوری ۴۸ مدال از مسابقات کشوری و برون مرزی به دست آورده ایم در حالی سال گذشته این رقم تنها ۲۲ مدال بوده است و امسال بیش از ۱۰۰ درصد افزایش آمار مدال داشته ایم.

مدال‌ها و میزبانی‌ها

محمدرضا شعبانی در پاراتکواندو در مسابقات جهانی مراکش صاحب مدال نقره شد و مسابقات قهرمانی آسیا در ویتنام مدال برنز کسب کرد. در رقابت‌های بین‌المللی پاراتکواندو جام ریاست فدراسیون جهانی در کیش نیز مدال طلا به دست آورد.

در مسابقات بین‌المللی جام ریاست فدراسیون جهانی کیش ۵ ورزشکار اعزام کردیم که ۴ نفر آن مدال کسب کردند و در بانوان نیز یک ورزشکار از قم در مسابقات بین‌المللی فجر صاحب مدال شد و برنز گرفت در مجموع ۷ مدال بین‌المللی و آسیایی کسب کردیم که این حاصل برنامه‌ریزی از سال ۹۴ تاکنون است.


دوره قهرمان سازی در تکواندو طولانی است و نتیجه زمانی است که کادر تکواندوی استان گذاشته‌اند. در بخش میزبانی از مسابقات و رویدادهای کشوری، ۲ بار میزبان شده‌ایم که یکی از آن‌ها مربوط به مسابقات نونهالان پسر کشور و دیگری مسابقات نونهالان دختر کشور بود.

در میزبانی اردوهای تیم ملی نیز فعال بودیم و تیم ملی نونهالان پسر یک هفته در قم اقدام به برپایی اردو کرد و میزبانی از آزمون دان ۳ و ۴ کشوری با حضور ۶۵۰ تکواندوکار از دیگر برنامه‌های ما بوده است.


حضور مرتضی کریمی در قم

در حوزه آموزش، استخدام مرتضی کریمی به عنوان یک مربی کارکشته و بازیکن ساز کمک بزرگی به تکواندوی قم بود. او را به عنوان مهندس تکواندوی ایران می‌شناسند و او معروف به مربی قهرمان ساز است. اردوهای تمرینی زیادی برای حضور تیم‌های قم در مسابقات قهرمانی کشور داشته‌ایم.

برگزاری اردوهای مشترک با استان‌های یزد، قزوین، تهران، البرز، مرکزی و لرستان یکی دیگر از اقدامات هیئت تکواندوی استان قم در سال ۹۷ به منظور بالا بردن سطح تجربی تکواندوکاران قمی در رده‌های سنی مختلف بوده است که برخی از اردوها در قم و برخی در استان‌های شریک برگزاری اردو انجام شده است.

یکی از مهم‌ترین اقدامات هیات تکواندوی قم استعدادیابی از سن ۸ تا ۱۲ سال به صورت برگزاری کلاس‌های دائمی و غربال استعدادها از این کلاس‌ها بوده است. تاکنون ۸ جلسه از این کلاس‌ها زیر نظر مرتضی کریمی برگزار شده و این تکواندوکاران نونهال طی ۴ ساعت تمرین می‌کنند و افرادی که مستعد تشخیص داده می‌شوند به صورت مجزا با عنوان دوره نخبگان تحت تمرین قرار می‌گیرند اما سایرین نیز در همین کلاس‌های استعدادیابی برای افزایش سطح فنی حفظ می‌شوند.



در بخش بانوان نیز فاطمه نعمتی از قهرمانان تیم ملی تکواندو و شاگرد مینو مداح برای آموزش دختران تکواندوکار قمی جذب شد و همین روند در بخش دختران نیز به موازات بخش پسران ادامه دارد. در بخش بانوان در پومسه کبری سخایی وطن از مدال آوران ما بود و محمد صفایی در قالب تیم ملی “ب” تکواندو به مسابقات قزاقستان و کمپ تمرینی پرو اعزام شد و محمدرضا شعبانی نیز در رویدادهای بین‌المللی پا را تکواندو شرکت کرد.

برگزاری ۱۱ دوره آموزشی و کمبود مربی

درحوزه آموزش نیز ۱۱ دوره آموزشی تئوری و عملی در بخش مردان و زنان برگزار کردیم که در تاریخ تکواندوی قم بی نظیر است. این دوره‌ها شامل مربیگری درجه ۳، مربیگری درجه ۲ بانوان، مربیگری درجه ۳ و ۲ مردان که به صورت کشوری برگزار شد، داوری درجه ۲ مردان و داوری درجه ۲ و ۳ بانوان، دوره‌های تئوری درجه ۲ و ۳ مردان و زنان بوده است. حاصل این دوره‌ها اضافه شدن ۴۸ مربی از سال ۹۸ به جمع مربیان تکواندوی قم است.

اگر جمعیت قم یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر باشد ما تنها ۱۰۰ مربی فعال داریم بنا بر این کمبود مربی تکواندو حس می‌شود. ما هنوز هم برای رسیدن به استانداردها فاصله داریم. ما در حال حاضر ۷۵ مربی مرد و ۵۴ مربی زن داریم و با اضافه شدن مربیان جدید، آمار مربیان ما به حدود ۱۹۰ نفر می‌رسد اما اعتقاد دارم نیاز و ظرفیت تکواندوی قم به مراتب بیش از این رقم است.



شرایط تکواندو با سایر رشته‌های رزم محور متفاوت است. اگر دان ۹ رشته کاراته هم باشید نمی‌توانید در رشته تکواندو در دوره مربیگری شرکت کنید زیرا در تکواندو یک مربی باید ابتدا کمربند خود را از رنگ زرد دریافت کند، به تدریج رشد کند و به دان ۴ برسد و همه این روند ثبت و ضبط می‌شود. در تکواندو شخص زیر ۲۴ سال نمی‌تواند مربی شود و همه چیز در زمینه پرورش مربی سازمان یافته تر و دقیق‌تر از سایر رشته‌های ورزشی است.

دوره تقویت زبان برای داوران

در حوزه داوری، به دلیل لزوم تقویت زبان انگلیسی برای داورانی که قصد کسب مدرک بین المللی و پیشرفت دارند دوره آموزشی زبان انگلیسی برای داوران و نیز ۱۲ دوره آزمون استانی برگزار کرده ایم که به منظور ارتقای کمربند صورت می‌گیرد و همچنین میزبان آزمون دان ۳ و ۴ بانوان بوده ایم که با شرکت ۶۵۰ نفر از سراسر کشور انجام شد. حسین ربانی از مربیان مطرح تکواندوی استان قم به دوره تربیت مدرس اعزام شد و ۹ نفر از مربیان مرد و ۵ نفر از مربیان زن نیز به عنوان ناظر به آزمون‌های برون استانی اعزام شدند.

هاشم آقایی از داوران قمی به دوره داوری بین المللی درجه ۳ در کرواسی اعزام شد و برای نخستین بار یک داور از قم در یک رویداد بین المللی قضاوت کرد به طوری که سلیمان قلی زاده اولین داور تکواندوی قضاوت کننده قم در مسابقات برون مرزی پس از قضاوت در مسابقات G۱ قبرس در سطح یک جهانی به عنوان داور نمونه در این رقابت‌ها معرفی شد.

اعتبار ۲۵۰ میلیونی برای توسعه خانه تکواندو

توسعه و تجهیز خانه تکواندو یکی از برنامه‌های جدی ما بوده است. در ۲ سال اخیر به دنبال دیوارکشی خانه تکواندو بوده ایم و دریافت مجوز این کار بسیار طاقت فرسا و زمان بر بود. خانه تکواندو یکی از سالن‌هایی بود که زمین آن متعلق به شهرداری و سازه آن متعلق به اداره کل ورزش و جوانان بود و در نهایت با پیگیری‌های حسن عابدی مدیر کل وقت ورزش و جوانان قم این مشکلات و اختلافی که بین شهرداری و اداره ورزش و جوانان وجود داشت رفع شد و در نتیجه توانستیم مساحت خانه تکواندو را با اعتبار ۲۵۰ میلیون تومانی افزایش دهیم و دیوارکشی کنیم.

سیستم داوری الکترونیکی و کلاه سنسوری

در زمینه تجهیزات، سیستم‌های داوری الکترونیکی تجهیز شده است و کلاه‌های الکترونیکی نیز به تجهیزات ما اضافه می‌شود. هر سیستم داوری الکترونیکی ۵۴ میلیون تومان هزینه دارد و قیمت هر کلاه سنسوری ۴ میلیون تومان است و نیاز ما حداقل ۶ کلاه سنسوری است و خرید کلاه سنسوری ۳۰ میلیون تومان اعتبار نیاز دارد که به دنبال تامین آن هستیم.



تاريخ  ارسال:يكشنبه 26 اسفند 1397 - 09:24

کد:112072-1403




 اخبار مرتبط:





  نظر شما در رابطه با اين خبر
 نام و نام خانوادگی :
 پست الکترونيک:
 شماره تماس:

 آی پی شما:

 
 دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط سایت فدراسیون در وب سایت منتشر خواهد شد.
 پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
 پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
 


 


    امكانات


روز شمار وقایع مهم تکواندو


رويداد پيش رو


گفت و گو


یادداشت


گزارش




صفحه نخست
تاريخچه تكواندو
اعضا هيئت رئيسه
كميته هاي ستادي
هيئت هاي استاني
قوانين كيوروگي
قوانين پومسه
قوانين هانمادانگ
كيوروگي
پومسه
هانمادانگ
كل اخبار
آرشیو اخبار
اخبار استان ها
گفت و گو
گزارش
یادداشت
نشريه تكواندو
بانوان
سازمان ليگ
تیم های ملی
وزارت ورزش و جوانان
کمیته ملی المپیک
كميته آموزش
كميته داوران
كميته مربيان
كميته فرهنگي
كميته استانها
كميته روابط عمومي
كميته روابط بين الملل
كميته مسابقات
كميته آزمون
كميته توسعه همگانی
كميته قضایی
گزارش تصويري
بازيهاي المپيك
قهرماني جهان
جام جهاني
بازيهاي آسيايي
قهرماني غرب آسيا
باشگاههاي آسيا
بين المللي دهه فجر
پاراتکواندو
بازیهای آسیایی
جام باشگاه های آسیا
نظامیان جهان
مرکز جهانی تکواندو
بانک شهدای تکواندو
تالار مدال آوران
تالار افتخارات
دانشگاه علمی کاربردی
پيوندها
ارسال اخبار
پرسش و پاسخ
تماس باما
ویدئوهای تکواندو
جستجو
آئين نامه
اطلاعیه و بخشنامه

آدرس: تهران - خيابان شريعتي - خيابان شهيد ميرزاپور (خيابان سهيل سابق) كوچه شهید طاهری - روبروي مجتمع مسكوني سبحان - فدراسيون تكواندو جمهوري اسلامي ايران
شناسه پستي:
1931747674         تلفنخانه :3-22242441    
ساعات كار فدراسيون تكواندو : شنبه الي چهارشنبه : 00: 8 لغايت 16:00      پنج شنبه : تعطیل

© کليه حقوق خبری و تصويری اين سايت متعلق به فدراسيون تكواندو جمهوري اسلامي ايران می باشد. استفاده از مطالب با ذكر منبع آزاد است.

  
 Free Page Rank Tool