بیست وششمین نمایشگاه بین المللی قران -غرفه وزارت ورزش وجوانان؛
پولادگر: امیدوارم روزی برسد که یک تیم ملی تکواندوکار حافظ و قاری قرآن
داشته باشیم/ هریک از ما دراین شرایط موظف به توسعه فرهنگ قرانی در
جهان هستیم
شناسه خبر: 78616 پنجشنبه 17 خرداد 1397 - 12:36
|
رییس فدراسیون تکواندو با بیان اینکه هریک از ما با توجه به وظیفه ای که
برعهده داریم موظف به توسعه فرهنگ قرانی هستیم ابراز امیدواری
کرد
روزی برسد که یک تیم ملی تکواندوکار حافظ و قاری قرآن به رویدادهای
بین المللی اعزام کنیم.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون تکواندو، سیدمحمد پولادگر با حضور در غرفه وزارت ورزش وجوانان در بیست و ششمین نمایشگاه بین المللی قران به سوالات خبرنگار این وزارتخانه پاسخ داد.
هدف اصلی نمایشگاه قران ترویج فرهنگ قرآنی در ابعاد مختلف است او هدف اصلی نمایشگاه قرآن را ترویج فرهنگ قران و معجزه پیامبر خاتم در ابعاد مختلف فرهنگی هنری آموزشی دانست و گفت: قرآن کتابی برای راهنمایی و سعادت بشر است که خداوند توسط آخرین پیامبر فرستاده و اراده کرده است که این اخرین معجزه خداوند(قران) توسط پیامبراسلام در بین پیروانش و برای جهانیان ماندگار شود در واقع این طور هم میشود توضیح داد که معجزات پیامبران دیگر فقط توسط مردم آن زمان و پیروانشان دیده میشد اما در مورد پیامبر خاتم مقرر شده است که معجزه اخرین پیامبر خداوند در بین تمامی نسلهای بشر باقی بماند.
قرآن درتمامی ابعاد می تواند جاذبه ایجاد کند
رییس فدراسیون تکواندو افزود: قرآن چون معجزه خداوند است میتواند در همه ابعاد ایجاد جاذبه کند و فکر میکنم یکی از ماموریتهای نمایشگاه قران در ماه مبارک رمضان این است که این معجزه در ابعاد مختلف به نمایش گذاشته شود. به این ترتیب اگر این موضوع را ملاک قرار دهیم قطعا همه نهادها و وزاتخانهها با نیت ترویج قران برای جامعه اماری خودشان میبایست از هر زمینه و امکانی برای ترویج قران استفاده کنند. براین مبنا معتقدم ورود تمامی وزارتخانهها به ویژه وزارت ورزش وجوانان به خاطر اینکه مخاطبانش نسل جوان هستند خیلی توجیه دارد و باید اتفاق بیفتد.
وی ادامه داد: وقتی که خدا دستورالعملی را برای راهنمایی بشر فرستاده است در همه ابعاد زندگی ما تاثیر گذار است، قطعا اگر در حوزه ورزش مفاهیم قرانی ورود پیدا کند و ما در سیاست گذاری ها واجراهایمان دستورالعملهای قران را در نظر بگیریم قطعا ورزش در مسیر دیگری قرارخواهد گرفت.
مضمون بسیاری از این منشور های بین المللی ورزشی در آموزه های دینی ما وجود دارد
پولادگر توضیح داد: بسیاری از مفاهیم که در ورزش دنیا تحت عنوان منشور اخلاق توسط متفکران حوزه ورزش به عنوان دستورالعمل تدوین و به دنیای ورزش ارائه کردند که یکی از شاخص ترین انها منشور المپیک است وهمه اعضا موظف هستند که تحت ان منشور عمل و رفتار کنند، بسیاری از مضامینش در اموزه های دینی ما وجود دارد. در واقع آنها با تفکر با اندیشه و آزمون خطا به ان دست پیدا کردهاند درحالیکه این مفاهیم از چهارده قرن در دین ما وجود داشته است و چقدر خوب است که ما به دنیا این موضوع را اعلام کنیم.
او تصریح کرد: متاسفانه در شرایطی قرار داریم که استعمارگران در پی مخدوش کردن چهره ی دین اسلام هستند و این به واسطه این است که جاذبه مفاهیم اسلامی و مضامین قرانی را میبینند که تعداد زیادی از مردم به اسلام گرایش پیدا می کنند برای همین است که در پی ایجاد اسلام هراسی هستند و این سیاست را در دستور کارشان قراردادهاند.
با توجه به وظیفهای که برعهده داریم باید در زمینه توسعه فرهنگ قرآنی تلاش کنیم
رییس فدراسیون تکواندو افزود: از یک طرف به عنوان یک مسلمان که دریک کشور اسلامی زندگی می کنیم و ثانیا به عنوان یک انسان که در زمینههای مختلف فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و هنری درحال فعالیت هستیم موظف هستیم که برای نشان دادن چهره واقعی اسلام به جهانیان و از بین بردن این توهمی که علیه اسلام در جهان ایجاد شده تلاش کنیم. بنابراین هریک از ما درهر پست یا مسئولیتی که هستیم باید در توسعه فرهنگ و مفاهیم قرانی تلاش کنیم و مخاطبانمان را با مضامین قرانی بیشتر مانوس کنیم.
تاثیر انس ورزشکارانمان با قران را میتوان در ورزش قهرمانی دید
او درخصوص آثار قران در بین ورزشکاران نیز گفت: قران معجزه خداوند است و در تمامی ابعاد زندگی بسیار تاثیر گذاراست به عنوان مثال در ایجاد آرامش ورزشکارانمان. در رویدادهای بزرگ ورزشی علیرغم مهارتهای جسمی خوبی که ورزشکارانمان دارند برای ایجاد روحیهای آرام میتوان به قران متوسل شد. آشنا کردن یا مانوس ساختن آنها با قرآن یکی از بدیهی ترین تاثیراتش آرامش خاطر، اعتماد به نفس و وقار است. اگر ما بتوانیم قهرمانانمان را با قران مانوس کنیم به معنای واقعی میتوانیم اثراتش را درعرصه قهرمانی بینیم.
ما میخواهیم یک شخصیت ورزشی، یک تکواندوکار مانوس با قرآن داشته باشیم
رییس فدراسیون تکواند به برنامه های ویژه این فدراسیون در توسعه فرهنگ قرانی در بین ورزشکاران اشاره کرد و افزود: از دوسال قبل مسابقات قرانی را برگزار کردیم و از سال گذشته خاص تر. در واقع مسابقات قرآن را همراه با ورزش طراحی و به اجرا درآوردیم یعنی افراد هم درحوزه ورزش و هم در قران دراین رقابتها حضور می یافتند.
وی افزود: امسال در مسابقات قهرمانی کشوری و در لیگ نیز اعلام کردیم که هر تیم میتواند یک حافظ یا قاری قران به همراه داشته باشد، منتها مدال و امتیازش را جدا محابسه کردیم. ما میخواهیم یک شخصیت ورزشی، یک تکواندوکار مانوس باقران داشته باشیم.
وی افزود: در بعضی از استانها به طور جدی این موضوع پیگیری شده و در این خصوص استان مازندران پیشگام است. چند دوره مسابقات لیگ قرانی را برگزار کرد یعنی بچهها به صورت رفت و برگشت هم در حوزه حفظ و قرائت تیم تشکیل می دادند و در این مسابقه حضور پیدا میکردند. فکر میکنم چنین اقداماتی نتایج خوبی برای ماداشته باشد.
رییس فدراسیون تکواندو تاکید کرد: هرکدام از ما در زندگیهایمان در رویدادهایی که برایمان اتفاق افتاده برکت و معجزات قرآن را بارها و بارها دیدهایم.
حجاب یک اصل پیشرفته در دین اسلام است
او درمورد حضور زنان در میادین ورزشی با حجاب اسلامی نیز گفت: تا به حال این سوال پیش آمده که چرا تا این حد حجاب زن مسلمان به آنها فشار آورده است تا به حال به این موضع فکر کرده ایم؟ ما خیلی آموزههای دیگر دینی هم در اسلام داریم چرا دنیای دنیای غرب خودش را برای موضوع حجاب تجهیز کرده است و بر روی آن پافشاری میکند و تمام تلاش خود را میکند که بگوید حجاب یک محدودیت است چرا؟ چون این یک اصل کاملا پیشرفته است.
رییس فدراسیون تکواندو افزود: واقعیت این است که حجاب برابر این سو استفادهها و نگاههای بیرحمانه را میگیرد. در دوره ای ما بر روی حضور زنان با حجاب در میادین ورزشی که حامل پیام فرهنگی است متمرکز بودیم اما در شرایط کنونی این موضوع کافی نیست بلکه ما باید برنامه های تاثیرگذارتری روی این موضوع داشته باشیم.
وی در پاسخ به این سوال که چرا مدال کیمیا علیزاده دنیا را تکان داد؟ گفت: دختر تکواندوکار ما به عنوان یک المپین در یکی از پربیننده ترین رویداد ورزشی جهان همه را تکان داد. مدال کیمیا علیزاده چیز دیگری را هم ثابت کرد و آن این است که حجاب واقعا محدودیت نیست و هیچ چیزی از توانمندیهایش کم نکرد و توانست پایش را بگذارد بر بالاترین سکوی چهان.
پولادگر افزود: این عنوان اینقدر اثر گذار بود که حتی امریکا که پیشگام در این تبلیغات است و مخالف اسلام و اصل هوشمندانه اسلام یعنی حجاب است؛ نخستین کسی که مدال کیمیا علیزاده را تبریک گفت وزیر امور خارجه وقت امریکا بود من این اقدام را در واقع یک فرار رو به جلو می دانم.
وی تصریح کرد: خوب چه جوابی داشتند بدهند سالها بود آنها می گفتند حجاب محدودیت است اما الان یک دختر مسلمان با رعایت مسائل اعتقادی و مذهبی اش بر روی سکوی المپیک ایستاده است این اتفاق در فوتسال هم افتاد البته نباید صرف حضور بانوان برخی از اصول دینی مورد بی توجهی قرار بگیرد و باید این موضوع مورد توجه قرار بگیرد.
|