Farsi | English

     چهارشنبه 3 ارديبهشت 1404

کلام روز


امام صادق علیه‌السلام فرمود: مؤمن جز به سه خصلت نیک نشود: فهم عمیق در دین، اندازه‌دارى نیکو در زندگانى و بردبارى بر ناگوارى


تبلیغات



.

     

چه كسي برترين تكواندوكار سال قاره آسيا مي شود؟

اتحاديه تكواندو آسيا در ابتكاري جديد مي خواهد با برگزاري مراسمي، برترين تكواندوكار قاره كهن در 5 سال اخير را انتخاب كند، مراسمي كه قرار است 28 خرداد ماه و پيش از آغاز رقابتهاي نوجوانان آسيا در جاكارتا اندونزي برگزار شود.

طبق اعلام اين اتحاديه، هر كشور حق معرفي يك نماينده را دارد. فدراسيون تكواندو ايران بر اساس كارنامه تكواندوكاران در سالهاي اخير احتمالاً نام يكي از اين سه تكواندوكار شايسته يعني يوسف كرمي، عليرضا نصر آزاداني و محمد باقري معتمد را به اتحاديه آسيا اعلام خواهد كرد. اينكه كداميك از اين سه نفر در 5 سال اخير بيشترين مدال و مقام را در رقابتهاي جهاني، قاره اي و بين المللي بدست آورده و در قاره آسيا كدام تكواندوكار اين شرايط را دارد كه با نماينده كشورمان براي كسب عنوان بهترين تكواندوكار آسيا رقابت كند.موضوع گزارشی است که سایت ایپون نیوز بدان پرداخته است.

اما براي بررسي عملكرد سه تكواندوكار موفق ايران در 5 سال اخير بر حسب شرايط وزني، ابتدا به سراغ محمد باقري معتمد وزن چهارمي مي رويم، تكواندوكاري كه در سالهاي اخير با كسب 10 مدال رنگارنگ در رقابتهاي متعدد دوران پرشكوهي را پشت سر گذاشت، اما چند ماهي است كه دوران نقاهت پس از دو عمل جراحي خود را سپري مي كند.

معتمد آخرين بار در المپيك لندن 2012 به ميدان رفت و با كسب مدال نقره به كار خود پايان داد. اين تكواندوكار 28 ساله كه با دريافت مدال نقره در انتخابي المپيك در باكو آذربايجان راهي لندن شده بود، در بيستمين دوره مسابقات جهاني تا فينال پيش رفت، اما در نهايت به نشان نقره رضايت داد.
باقري معتمد در شرايطي در جهاني 2011 نقره داغ شد كه دو سال قبلش در جهاني دانمارك مرد طلايي تكواندو ايران نام گرفته بود.
در مسابقات آسيايي 2008 چين، 2010 قزاقستان و بازيهاي آسيايي گوانگجو معتمد مقتدرانه قهرماني اش را جشن گرفت تا از اين حيث صاحب كارنامه اي قابل توجه باشد.

طلا و نقره جام جهانی 2010 چين و 2009 آذربایجان، طلای بازیهای آزمایشی المپیک 2011، نقره جام ستارگان جهان 2009 مکزیک، طلای جام کنفدراسیونها در روسیه 2012، طلاي يونيورسياد 2008 و دو نشان نقره جام آزاد باكو در سال 2008 و جام آزاد منچستر در سال 2010 از ديگر عناوين اين تكواندوكار تهراني در 5 سال اخير است.

عليرضا نصر آزاداني، بي گمان يكي از موفق ترين تكواندوكاران ايران در عرصه رقابتهاي برون مرزي بوده است. اين تكواندوكار اصفهاني كه از سال 2001 با حضور در رقابتهاي قهرماني نوجوان آسيا در چين تاپيه تا به امروز حضوري پردوام و پرثمر در تيم ملي داشته در 5 سال با 16 نشان، كارنامه اي پرمدال تر از بقيه همقطارانش دارد.
نصر كه دو هفته پيش با طلاي مسابقات بين المللي تونس و برنز جام الكانته اسپانيا كار خود در سال جديد را آغاز كرد، در سال 2012 و در رقابتهاي آسيايي در ويتنام در يك وزن پايين تر از وزن معمول خود به مدال طلا دست يافت تا نشان دهد در هر شرايطي راه سكو رفتن را خيلي خوب بلد است. طلاي قهرماني جهان در كره جنوبي 2011، يك طلا و 2 نقره در جام جهاني سالهاي 2009، 2010 و 2012 طلاي بازيهاي آسيايي گوانگجو و رقابتهاي قاره اي سال 2008، 2 طلا از رقابتهاي جهاني دانشجويان و نشان طلاي ارتش هاي جهان از ديگر عناوين ارزشمند نصر در اين سالها است.
نصر در جام پادشاهي هلند 2012 و جام آزاد باكو 2008 هم طلايي شد، ضمن اينكه در جام آزاد آلمان 2011 و جام آزاد 2010 منچستر هم به فينال رفت و به مدال نقره رضايت داد.

و بالاخره مي رسيم به يوسف كرمي، مرد طلايي تكواندو در رقابتهاي قهرماني جهان در سال 2011 و بازيهاي آسيايي گوانگجو كه در سال 2008 نيز بر بالاترين سكوي رقابتهاي قاره اي ايستاد.
كرمي در سال 2009 و در رقابتهاي قهرماني جهان در دانمارك صاحب نشان برنز شد و بر سكوي سوم ايستاد. او در مسابقات انتخابي المپيك 2012 (سهميه جهاني) كه در باكو آذربايجان برگزار شد به نشان نقره دست يافت. يك طلا و 2 نقره در جام جهاني سالهاي 2009 ، 2010 و 2012 از ديگر مدالهاي يوسف كرمي در سالهاي اخير است، ضمن اينكه به اين مدالها، طلاي جام پادشاهي هلند در سالهاي 2008 و 2010، طلاي جام آزاد باكو در سال 2008 و جام آزاد 2010 منچستر را هم بايد اضافه كرد.

رقباي آسيايي نماينده تكواندو ايران چه كساني هستند؟

اما جدا از اين سه تكواندوكار ايراني كه عملكرد 5 سال اخير آنها مورد بررسي قرار گرفت و نام يكي از آنها به اتحاديه تكواندو آسيا اعلام خواهد شد، تكواندوكاران ساير كشورها كه در ادامه به معرفي آنها خواهيم پرداخت، رقباي احتمالي نماينده تكواندو در مراسم برترين هاي 5 سال اخير تكواندو آسيا خواهند بود. نگاهي به كارنامه آنها خود گوياي همه چيز است:

1- چوت چاوال ( تايلند)
اين تايلندي 25 ساله كه با قهرماني در رقابتهاي آسيايي 2006 كارش را در رده بزرگسالان آغاز كرد، اخير يكي از موفق ترين تكواندوكاران سبك وزن جهان در سالهاي اخير است. طلا و برنز جهان در سال 2011 و 2009، طلا و برنز قهرماني آسيا در سالهاي 2010 و 2012 ، طلاي بازيهاي آسيايي گوانگجو و برنز يونيورسياد دانشجويي در سال 2009 از جمله عناوين ارزشمندي است كه اين تايلندي بدست آورده است. چوت چاوال در سال 2011 در مسابقات آزاد آلمان شرکت کرد و به مقام سوم رسید.

2- لي دائه هون ( كره جنوبي)
در حالي كه در تكواندو كره جنوبي كمتر بازيكني اين فرصت را پيدا مي كند كه در رقابتهاي متعدد، تيم ملي كشورش را همراهي كند، اما لي دائه هون در سه سال اخير عضو ثابت تيم ملي كشورش درمسابقات معتبر بين المللي بود. اين تكواندوكار 21 ساله اهل سئول وقتي در بازيهاي آسيايي گوانگجو به نشان طلا دست يافت، در رقابتهاي جهانی در سال 2011 نيز در تركيب تيم ملي كره جنوبي قرار گرفت و موفق شد يكي از دو طلايي تكواندو كشورش در جام بيستم جهان نام بگيرد. طلا آسيا در سال 2012 و نقره المپيك لندن ديگرعناوين ارزشمند لي دائه هون است. در جام آزاد پاریس فرانسه در سال 2011 لی دائه هون به مقامی بهتراز سومی دست پیدا نکرد.

3- ژان پل ليزاردو(فيليپين)
در كارنامه اين تكواندوكار 27 ساله هيچ نشان جهاني و المپيكي ديده نمي شود، اما بعد از روبرتو كروز اسطوره تکواندو فیلیپین، بي ترديد او شناخته شده ترين تكواندوكار حال حاضر کشورش بحساب مي آيد، تكواندوكاري كه در سالهاي 2010 و 2012 درست همانند سال 2006 تا فينال رقابتهاي قهرماني آسيا پيش رفت، اما در نهايت به نشان نقره رضايت داد. ليزاردو در سال 2008 هم برسكوي سوم وزن اول آسيا ايستاد.

4- ليو جياوبو ( چين)
اين سنگين وزن چيني كه حالا شناسنامه تكواندو كشورش است، در المپيك لندن بر سكوي سوم ايستاد، اما پيش از اينكه در المپيك به نشان برنز دست يابد، در رقابتهاي قهرماني آسيا در سالهاي 2008 و 2012 نشانهاي طلا و نقره را به گردنش آويخت. در جام آزاد هامبورگ آلمان در سال 2012 این چینی موفق شد بر سکوی سوم قرار بگیرد.

5- روح اله نيكپا ( افغانستان)
تنها مدال آور تاريخ ورزش افغانستان در بازيهاي المپيك، يكي از تكواندوكاران موفق قاره آسيا است، مردي كه در المپيك لندن توانست نشان المپيك قبلي خود را تكرار كند.اين تكواندوكار 25 ساله زاده كابل در رقابتهاي جهاني 2011 هم به نشان برنز دست يافت تا براي نخستين بار ايستادن روي سكوي جهاني را هم تجربه كند. نيكپا در رقابتهاي آسيايي 2008 و 2012 نشان نقره و برنز را به ليست افتخاراتش اضافه كرد.

این سایت در انتهای گزارش خود یادآور شد که در گزارش بعدي، به سراغ مربيان تكواندو كشورمان می رود و كارنامه آنها را مورد بررسي قرار خواهد داد، آنهايي كه اين شانس را خواهند داشت كه در مراسم برترين هاي آسيا نام شان اعلام شود.

تاريخ  ارسال:شنبه 4 خرداد 1392 - 09:00

کد:1700-1404


 اخبار مرتبط:





  نظر شما در رابطه با اين خبر
 نام و نام خانوادگی :
 پست الکترونيک:
 شماره تماس:

 آی پی شما:

 
 دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط سایت فدراسیون در وب سایت منتشر خواهد شد.
 پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
 پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
 


 


    امكانات


رويداد پيش رو



گفت و گو


عاشورزاده: برای تیم‌ملی در رقابت‌های جهانی آرزوی موفقیت می‌کنم/ هدفم حضور در المپیک 2020 است

سروی: هدف‌گذاری ما کسب مدال در منچستر است/ دنبال کسب سهمیه المپیک از طریق مسابقات قاره‌ای هستیم

 آرشيو گفت و گو

یادداشت


تقدیر رییس فدراسیون جهانی تکواندو از ایران

 آرشيو یادداشت

گزارش


نگاهی به عملکرد موفق تکواندو در سال 1397/ ثبت رکورد برگزاری 7 رویداد بین المللی در کارنامه تکواندو ایران

 آرشيو گزارش









صفحه نخست
تاريخچه تكواندو
اعضا هيئت رئيسه
كميته هاي ستادي
هيئت هاي استاني
قوانين كيوروگي
قوانين پومسه
قوانين هانمادانگ
كيوروگي
پومسه
هانمادانگ
كل اخبار
آرشیو اخبار
اخبار استان ها
گفت و گو
گزارش
یادداشت
نشريه تكواندو
بانوان
سازمان ليگ
تیم های ملی
وزارت ورزش و جوانان
کمیته ملی المپیک
كميته آموزش
كميته داوران
كميته مربيان
كميته فرهنگي
كميته استانها
كميته روابط عمومي
كميته روابط بين الملل
كميته مسابقات
كميته آزمون
كميته توسعه همگانی
كميته قضایی
گزارش تصويري
بازيهاي المپيك
قهرماني جهان
جام جهاني
بازيهاي آسيايي
قهرماني غرب آسيا
باشگاههاي آسيا
بين المللي دهه فجر
پاراتکواندو
بازیهای آسیایی
جام باشگاه های آسیا
نظامیان جهان
مرکز جهانی تکواندو
بانک شهدای تکواندو
تالار مدال آوران
تالار افتخارات
دانشگاه علمی کاربردی
پيوندها
ارسال اخبار
پرسش و پاسخ
تماس باما
ویدئوهای تکواندو
جستجو
آئين نامه
اطلاعیه و بخشنامه

آدرس: تهران - خيابان شريعتي - خيابان شهيد ميرزاپور (خيابان سهيل سابق) كوچه شهید طاهری - روبروي مجتمع مسكوني سبحان - فدراسيون تكواندو جمهوري اسلامي ايران
شناسه پستي:
1931747674         تلفنخانه :3-22242441    
ساعات كار فدراسيون تكواندو : شنبه الي چهارشنبه : 00: 8 لغايت 16:00      پنج شنبه : تعطیل

© کليه حقوق خبری و تصويری اين سايت متعلق به فدراسيون تكواندو جمهوري اسلامي ايران می باشد. استفاده از مطالب با ذكر منبع آزاد است.

  
 Free Page Rank Tool