کلام روز
امام صادق علیهالسلام فرمود: مؤمن جز به سه خصلت نیک نشود: فهم عمیق در دین، اندازهدارى نیکو در زندگانى و بردبارى بر ناگوارى
تبلیغات
.
وزیر ورزش و جوانان پای درد دل دست اندرکاران ورزش زنان نشست نشست هماندیشی محمود گودرزی، وزیر ورزش و جوانان با دست اندرکاران حوزه ورزش زنان برگزار شد. به گزارش سايت فدراسيون تكواندو و به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت ورزش و جوانان؛در این جلسه که نمایندگان رشتههای تكواندو، فوتبال و فوتسال، قایقرانی و تیروکمان حضور داشتند، نواب رییس فدراسیونها، مربیان و ورزشکاران از مشکلاتشان گفتند.زهرا سروی، نایب رییس فدراسیون تکواندو هم در کنار اینکه از مشکلات خوابگاه گفت، از وزیر خواست تا مشکل حضور مربیان و داوران در میادین بینالمللی را حل کند:« ورزشکاران ما برای حضور در مسابقات مشکلی ندارند اما هنوز مربیان و داوران ما نتوانستهاند با پوشش اسلامی قضاوت یا مربیگری کنند.» فریده شجاعی، نایب رییس فدراسیون فوتبال گفت که او و همکارانش در فدراسیون فوتبال حتی از برنامههایی که داشتهاند، جلوتر حرکت کردهاند:« من شش سال قبل که وارد فدراسیون فوتبال شدم، سند راهبردی را تدوین و بر اساس آن حرکت کردیم. ما در اجرای برنامههایمان موفق بوده و حتی در بعضی از مواقع جلوتر از آن حرکت کردهایم. ما علاقهمندان زیادی در فوتبال و فوتسال داریم. حتی از دور افتادهترین روستاها هم دخترانی را داریم که حاضرند دو ساعت در جاده باشند اما به تمرین فوتبالشان برسند.» مهمترین مشکلی که شجاعی مطرح کرد، ساخت کمپ تیمهای ملی بود:« یکی از امتیازاتی که فیفا در این یکی دو سال اخیر به فوتبال زنان ایران داده، ساخت کمپ تیمهای ملی است. اما به خاطر مشکلاتی که وجود دارد، اعتباراتی که فیفا برای این کمپ در نظر گرفته، مسدود شده است.» مریم کاظمیپور، نایب رییس فدراسیون تیروکمان هم از حاضران در این جلسه بود. کاظمی پور از وضعیت خوب زنان در این فدراسیون حرف زد. او از وزیر خواست توجه بیشتری به این رشته وجود داشته باشد:« تیروکمان میتواند 9 مدال در بازیهای المپیک داشته باشد. با توجه به اینکه ما محدودیتی از نظر حجاب نداریم و فدراسیون هم تبعیضی بین زنان و ومردان قائل نمیشود، اگر توجه بیشتری به زنان تیروکمان شود، میتوانیم نتایج بهتری بگیریم.» کاظمیپور و نجمه آبین از ورزشکاران المپیکی این رشته از نبود خوابگاه، تجهیزات و امکانات صحبت کردند. آبتین گفت:« در فصل گرما و سرما مجبوریم در فضای باز تمرین کنیم و امکاناتی که داریم در حدی نیست که جوابگو باشد. ما همه تجهیزات ما وارداتی است و به دلار حساب میشود به همین دلیل هزینه بر است. همه وسایل ما هم مصرفی است و مدام باید هزینه کنیم.» مریم دباغ، نایب رییس فدراسیون قایقرانی هم مشکل خوابگاه را جدیتر مطرح کرد:« ما قبلا در پنجسالن از سالنی که به ورزش زنان اختصاص داشت، استفاده میکردیم اما بعد از اینکه این سالن را از زنان گرفتند ما در بیشتر رشتهها با مشکل روبرو شدیم. خوابگاهی که به تیم ملی اختصاص داده شده، برای زندگی 10 ماه استاندارد نیست.» رباب شهریان، معاون توسعه ورزش زنان وزیر هم که در این جلسه حاضر بود توضیح داد که این سالن و خوابگاه آنها قبل از بازیهای المپیک به تیم کشتی اختصاص داده شد و همه تیمهای ملی زنان را با مشکل مواجه کرد. ندا زارع سرمربي تيم ملي نوجوانان و مینو مداح سرمربی تیم ملی تکواندو بانوان در بازي هاي كشور هاي اسلامي 2013 اندونزي، مهناز امیرشقاقی و شهرزاد مظفر مربیان تیمهای ملی فوتبال و فوتسال زنان، مشکلات اسپانسرینگ ورزش زنان و مشکلات آنها برای حضور در لیگها، بیمه و حقوق مربیان و ورزشکاران و.. را مطرح کردند.
فریده شجاعی، نایب رییس فدراسیون فوتبال گفت که او و همکارانش در فدراسیون فوتبال حتی از برنامههایی که داشتهاند، جلوتر حرکت کردهاند:« من شش سال قبل که وارد فدراسیون فوتبال شدم، سند راهبردی را تدوین و بر اساس آن حرکت کردیم. ما در اجرای برنامههایمان موفق بوده و حتی در بعضی از مواقع جلوتر از آن حرکت کردهایم. ما علاقهمندان زیادی در فوتبال و فوتسال داریم. حتی از دور افتادهترین روستاها هم دخترانی را داریم که حاضرند دو ساعت در جاده باشند اما به تمرین فوتبالشان برسند.» مهمترین مشکلی که شجاعی مطرح کرد، ساخت کمپ تیمهای ملی بود:« یکی از امتیازاتی که فیفا در این یکی دو سال اخیر به فوتبال زنان ایران داده، ساخت کمپ تیمهای ملی است. اما به خاطر مشکلاتی که وجود دارد، اعتباراتی که فیفا برای این کمپ در نظر گرفته، مسدود شده است.» مریم کاظمیپور، نایب رییس فدراسیون تیروکمان هم از حاضران در این جلسه بود. کاظمی پور از وضعیت خوب زنان در این فدراسیون حرف زد. او از وزیر خواست توجه بیشتری به این رشته وجود داشته باشد:« تیروکمان میتواند 9 مدال در بازیهای المپیک داشته باشد. با توجه به اینکه ما محدودیتی از نظر حجاب نداریم و فدراسیون هم تبعیضی بین زنان و ومردان قائل نمیشود، اگر توجه بیشتری به زنان تیروکمان شود، میتوانیم نتایج بهتری بگیریم.» کاظمیپور و نجمه آبین از ورزشکاران المپیکی این رشته از نبود خوابگاه، تجهیزات و امکانات صحبت کردند. آبتین گفت:« در فصل گرما و سرما مجبوریم در فضای باز تمرین کنیم و امکاناتی که داریم در حدی نیست که جوابگو باشد. ما همه تجهیزات ما وارداتی است و به دلار حساب میشود به همین دلیل هزینه بر است. همه وسایل ما هم مصرفی است و مدام باید هزینه کنیم.» مریم دباغ، نایب رییس فدراسیون قایقرانی هم مشکل خوابگاه را جدیتر مطرح کرد:« ما قبلا در پنجسالن از سالنی که به ورزش زنان اختصاص داشت، استفاده میکردیم اما بعد از اینکه این سالن را از زنان گرفتند ما در بیشتر رشتهها با مشکل روبرو شدیم. خوابگاهی که به تیم ملی اختصاص داده شده، برای زندگی 10 ماه استاندارد نیست.» رباب شهریان، معاون توسعه ورزش زنان وزیر هم که در این جلسه حاضر بود توضیح داد که این سالن و خوابگاه آنها قبل از بازیهای المپیک به تیم کشتی اختصاص داده شد و همه تیمهای ملی زنان را با مشکل مواجه کرد. ندا زارع سرمربي تيم ملي نوجوانان و مینو مداح سرمربی تیم ملی تکواندو بانوان در بازي هاي كشور هاي اسلامي 2013 اندونزي، مهناز امیرشقاقی و شهرزاد مظفر مربیان تیمهای ملی فوتبال و فوتسال زنان، مشکلات اسپانسرینگ ورزش زنان و مشکلات آنها برای حضور در لیگها، بیمه و حقوق مربیان و ورزشکاران و.. را مطرح کردند.
تاريخ ارسال:پنجشنبه 26 دي 1392 - 09:50
کد:4439-1403
اخبار مرتبط:
نظر شما در رابطه با اين خبر
آی پی شما:
رويداد پيش رو
قهرمانی جهان
»
گفت و گو
عاشورزاده: برای تیمملی در رقابتهای جهانی آرزوی موفقیت میکنم/ هدفم حضور در المپیک 2020 است
سروی: هدفگذاری ما کسب مدال در منچستر است/ دنبال کسب سهمیه المپیک از طریق مسابقات قارهای هستیم
یادداشت
تقدیر رییس فدراسیون جهانی تکواندو از ایران
گزارش
نگاهی به عملکرد موفق تکواندو در سال 1397/ ثبت رکورد برگزاری 7 رویداد بین المللی در کارنامه تکواندو ایران