Farsi | English

     پنجشنبه 19 دي 1403

کلام روز


امام صادق علیه‌السلام فرمود: مؤمن جز به سه خصلت نیک نشود: فهم عمیق در دین، اندازه‌دارى نیکو در زندگانى و بردبارى بر ناگوارى


تبلیغات



.

       

در گفت و گو با خبرگزاري نسيم؛
ذوالقدری: مقانلو حتی بهتر از مهماندوست ظاهر شده است



شناسه خبر: 11727   سه شنبه 24 آذر 1394 - 09:45

رييس سازمان تیم‌های ملی تکواندو در گفتگو با «نسیم» گفت: تکواندو ایران با همه پتانسیلش در جام‌جهانی شرکت نکرد/ مقانلو حتی بهتر از مهماندوست ظاهر شده است/ مگر در رشته‌های دیگر توانستیم جلوی مهاجرت ورزشکاران را بگیریم.

به گزارش روابط عمومي فدراسيون تكواندو و به نقل از خبرگزاري «نسيم» تیم ملی تکواندو ایران در آخرین مرحله مسابقات فینال گرند پری پس از دو سال حضور در این رویدادها موفق به کسب سه سهمیه المپیک شد و بلافاصله بعد از پایان این مسابقات در مسابقات جام‌جهانی تکواندو به عنوان نایب قهرمانی دست یافت. شکست تیم ملی تکواندو ایران در فینال این مسابقات منجر به ایجاد حواشی برای کادرفنی تیم ملی تکواندو شد. غلامحسین ذوالقدری، رئیس سازمان تیم‌های ملی تکواندو ایران در خصوص عملکرد تیم ملی تکواندو در رقابت‌های اخیر و حواشی اخیر به گفتگو با «نسیم» پرداخت که در زیر می‌خوانید:


*** بالاخره ماراتن طولانی مسابقات گرندپری تکواندو تمام شد و تکواندو ایران موفق به کسب سه سهمیه المپیک شد، ارزیابی شما از رقابت‌های اخیر چگونه است؟

-خدا را شکر بعد از بیش دو سال تمرینات مستمر و برنامه‌ریزی‌های درازمدت و کوتاه مدت، تلاش ما به بار نشست .درایت‌های که مدیریت، کادر فنی و ورزشکاران عزیزمان همراه با دعای خیر هموطنان عزیزمان به کار بسته بودند منجر به کسب سه سهمیه برای حضور در المپیک 2016 ریو‌ شد. من این فرصت به دست آمده به همه هموطنان عزیزمان تبریک می‌گویم و تشکر می‌کنم از همه کسانی که از ما، از جمله کادر فنی، فدراسیون، قهرمانان و دلاورمردان خودشان حمایت کردند و ما را با پیشنهادات و راهکارهایی که داشتند کمک کردند تا توانستیم این مهم را به دست بیاوریم. این مهم آنقدر بزرگ است که به همکاران عزیزمان عرض کنم که تنها کشورهایی که در این مارتن بزرگ با حداکثر امتیاز توانستند از میان 100 درصد سهمیه 75 درصد را به دست بیاورند ایران و کره جنوبی بود.

کره ‌جنوبی مهد تکواندوی دنیا که از لحاظ کمی و تجهیزات و کیفی در مقام بسیار بالایی از تکواندوی جهان قرار دارد و حتی اکثر دولتمردان این کشور بعضاً همه فکر و تفکراتشان و حمایت‌هایشان از ورزش بومی و سنتی خودشان تکواندو است، نیز تنها توانستند 75 درصد سهمیه مردان المپیک را مانند ایران به دست بیاورد. کشورهای دیگر دنیا نیز که ماه‌ها پیش‌تر از ما تمرینات خود را جهت ماراتن کسب سهمیه المپیک آغاز کرده بودند نتوانستند یک همچین سهمیه‌ای را به دست بیاورند و باید کار بسیار بزرگی که توسط مدیریت و کادر فنی تکواندو ایران صورت گرفته را به فال نیک بگیریم و از آن حمایت ‌کنیم. حالا همه ما و جامعه تکواندو و به خصوص کسانی که دست اندرکارهستند باید از تکواندو حمایت کنند تا این بار بزرگ به خوبی به سر منزل مقصود مسابقات المپیک 2016 ریو برسد و بهترین نتیجه را برای کشورمان رقم بزند. من خوش‌بین هستم به افتخار آفرینی در المپیک و امیدوارم هستم که با بهره‌برداری از همه پتانسیل موجود و خرد جمعی تکواندو ایران بتوانیم در المپیک هم رو سفید باشیم.


*** ما توانستیم سه سهمیه از چهارسهمیه المیپیک را کسب کنیم، اما عدم کسب سهمیه المپیک توسط اسبقی در حالیکه در چند سال اخیر شاهد حضور او بین نفرات برتر رنکینگ بودیم، ناراحت کننده بود. اسبقی در تورنمنت جام فجر آسیب دید در حالی که در آن مقطع در مسابقات زیادی حضور پیدا کرده بود و از لحاظ رنکینگ احتیاج به 10 امتیاز جام فجر نداشت. بهتر نبود کادرفنی تیم ملی در آن مسابقات به اسبقی استراحت می‌داد تا از این آسیب دیدگی جلوگیری می‌شد؟

- اولاً حادثه و آسیب‌دیدگی در مسابقات تکواندو که سرشار از برخورد است، اجتناب ناپذیر است. ما الآن هم نمی‌توانیم قول بدهیم که همه قهرمانانمان را تا المپیک میان پنبه نگه می‌داریم. قطعاً ما همه مراقبت‌های ویژه‌ را به کار خواهیم بست و از همه تجهیزات ایمنی استفاده خواهیم کرد اما چون تکواندو یک ورزش پربرخورد است، آسیب دیدگی هم اجتناب ناپذیر است. در تکواندو هر لحظه حتی در تمرینات امکان آسیب دیدگی وجود دارد. ما باید در آن مقطع آینده‌نگری می‌کردیم و حتی روی کسب امتیاز بهنام در جام فجر همه برنامه‌ریزی می‌کردیم و او را از این موقعیت محروم نمی‌کردیم. همانطور که گفتم آسیب دیدگی به هر حال اجتناب ناپذیر است و ممکن بود اسبقی با عدم حضور در جام فجر در بازی‌های آینده آسیب می‌دید.

ما نباید حالا که او در جام فجر آسیب دید این موضوع را به گردن شرکت در آن رقابت‌ها بیاندازیم. شرکت اسبقی در آن رقابت‌ها قطعاً امتیازاتی برای ایشان داشت. ما باید به نوعی این موضوع را بپذیریم و بگوییم که ما با توجه به این آسیب دیدگی، استحقاق چهار سهمیه را داشتیم ولی به هر حال مشیت‌های الهی هم بر این قضیه حاکم بود که ما سه سهمیه در گروه مردان کسب کنیم و حادثه‌ای بود که پیش آمد و ما نمی‌توانستیم این را پیش‌بینی بکنیم و از وقوعش جلوی کنیم. چه بسا از هم اکنون همه امکانات لازم را مهیا خواهیم کرد تا بچه‌هایی که سهمیه گرفتند، آسیب نبینند اما نمی‌توانیم آنها را در رقابتی شرکت ندهیم. ما باید در رقابت‌ها شرکت کنیم تا مورد آزمایش قرار بگیریم تا ملی‌پوشان کاملاً آبدیده و آ‌ماده به مسابقات المپیک اعزام شوند.


*** بعد از پایان مسابقات کسب سهیمه المپیک و جام جهانی بیشتر از موفقیت تیم ملی، شکست تیم ملی در مقابل آذربایجان و اظهار نظرهای مربیان سابق و فعلی تیم ملی و حواشی آن بازتاب داشت.

‌- من خودم با اینکه سالیان سال در کنار تیم ملی بودم و حتی به عنوان مربی در خدمت کادر فنی فعلی و گذشته بودم ، افتخار می‌کنم که تکواندوی ایران دارای پتانسیل به این عظیمی است که می‌تواند هم برای خود مربی داشته باشد و حتی برای کشورهای دیگر مربی اعزام کند. کادر فنی کنونی متشکل از مقانلو و همکاران او مهدی بی باک و مهراد یوسفی، در طول مدت حضورشان در تیم ملی عملکرد درخشانی داشتند. طی دو سال گذشته اگر سابقه و نتایج به دست آمده را ورق بزنیم، متوجه خواهیم شد هیچ مربی در دنیا طی دو سال گذشته نتوانسته افتخارات این کادر فنی را به دست بیاورد. در مسابقات قهرمانی جهان که دارای گرید 12 بود و بیش از 148 کشور دنیا تا دندان مسلح بودند، کادرفنی تیم با زحمات مقانلو، بی باک، یوسفی و با مدیریت فدراسیون به عنوان قهرمانی دست یافت.

در کنار عنوان قهرمانی مقانلو در آن رویداد بزرگ که بعد از المپیک از لحاظ کمی و کیفی در بالاترین سطح است به عنوان بهترین مربی جهان انتخاب شد. بهتر از این افتخارات، کادرفنی تیم ملی در بازی‌های آسیایی رکورد کسب مدال در میان رشته‌های ورزشی کشورمان را از آن خود کرد و توانست به چهار طلای ارزشمند دست یابد. من خودم با وجود اینکه سال‌های سال افتخار سرمربیگری تیم ملی را داشتم، هرگز به چنین افتخاری دست پیدا نکرده بودم که در بازی آسیایی چهار مدال طلا به دست بیاورم. برنامه‌ریزی‌ها، مدیریت و درایت‌هایی که به کار رفته شد، توانست با کمک و هدایت صحیح مقانلو در بازی‌های آسیایی به بار بنشیند و تیم ملی تکواندو 4 مدال طلا دست بیاورد که اصلاً نمی‌شود آن را نادیده گرفت. در این مدت کادرفنی تیم ملی رکوردهایی را رقم‌زده است که واقعاً در گذشته به دست نیامده بود. ما در حال حاضر اینقدر قوی هستیم که بازهم حتی می‌توانیم مربی به کشورهای دیگر صادر کنیم. حتی اگر این مربیان در کشورهای دیگر رقیب سرسختی برای تکواندو ایران باشند.

مقانلو نیز در طی دو سال و نیم اخیر که هدایت تیم ملی را به عهده داشته، توانسته عناوین بسیار ارزشمندی را برای کشورمان به دست بیاورد که اصلاً نمی‌شود از کنار آن به راحتی گذشت و حتی با هیچ مربی در دنیا مقایسه کرد. من از اینکه مهماندوست هم توانست به عنوان یک مربی ایرانی در مسابقات جام جهانی موفق عمل کند، بسیار خوشحال هستم و به این موضوع افتخار می‌کنم. مهماندوست هم تربیت شده تکواندو ایران است و از این موضوع خوشحال هستیم اما فراموش نکنیم که تکواندوی ایران با همه پتانسیلش در مسابقات جام جهانی که دارای گرید 2 بود ومدال طلای آن 20 امتیاز داشت، شرکت نکرد. مقانلو شاگردان اصلی خودش را برای کسب سهمیه المپیک کنار گذاشت و از این عزیزان به دلیل احتمال آسیب‌دیدگی در جام‌جهانی استفاده نکرد و فرصت را به جوانان داد. جوانان ما توانستند یک بار در مقابل آذربایجان با هدایت مهماندوست پیروز شوند ولی در مرحله نهایی با توجه به شرایط ایجاد شده که اصلاً قصد بهانه تراشی ندارم بازی را به یک مربی ایرانی دیگر و به کمک دو ورزشکار ایران واگذار کرد.

این چیزی از ارزش عملکرد تکواندوایران و مخصوصاً مدیریت و کادر فنی تکواندو کم نمی‌کند. انتخاب مقانلو بعد از مهماندوست، انتخاب به جا و کاملاً شایسته‌ای بود. مقانلو به شایستگی توانست تیم ملی تکواندو را هدایت کند و حتی بهتر از مهماندوست ظاهر شود. این چیزی از ارزش‌های مهماندوست کم نمی‌کند. مقانلو آن چیزی که داشت در طبق اخلاص گذاشت و بدون چشمداشت به کمک تکواندو ایران آمد. ما در ایران به هیچ وجه به مربیانمان به اندازه مربیان درجه سه خارج از کشور بها نمی‌دهیم و نمی‌توانیم مزد زحماتشان را پرداخت کنیم. نه من در گذشته آن چیزی که حق و شایسته بودم را دریافت کردم، نه مربیان دیگر ما مطابق با شایستگی خود دریافتی داشتند. مربیان ما اگر به آن طرف دنیا بروند خیلی بیشتر از اینها دریافتی خواهند داشت.


*** بعد از مسابقات جام‌جهانی تکواندو کارشناسان این رشته و مربیان سابق تیم ملی ضعف فدراسیون تکواندو را باعث مهاجرت ملی‌پوشان سابق تکواندو به آذربایجان دانستند. نظر شما به رئیس سازمان تیم‌های ملی که با فدراسیون در ارتباط هستید در این خصوص چیست؟

- من متأسفم از اینکه که دوستان صحبت از کارشناسی می‌کنند ولی به هیچ وجه راهکاری ارائه نمی‌دهند و همیشه منتقد هستند. بعضی‌ها هستند متاسفانه در گود ورزش و خارج از ورزش، شال و کلاه می‌کنند و به عنوان کارشناس فقط انتقاد می‌کنند تا شاید گروهی برود و گروه دیگری جایگزین شود، اتفاقاً رمز موفقیت تکواندو ثبات در مدیریت، ثبات در هدایت و ثبات در خرد جمعی‌اش بوده که مدیریت فدراسیون به کار بسته است. حضور ورزشکاران ما در خارج از کشور به نوعی به خاطر مسائل مالی و به نوعی فقط به خاطر تأمین معاش یا درآمد بیشتر بوده است. با اینکه این نفرات می‌دانند اگر تلاش کنند، می‌تواند در کشور خودشان حرفی برای گفتن داشته باشند. عضویت در تیم ملی تکواندو خیلی سخت است، چون تکواندوکاران باید رقابت‌های سخت و نزدیک با قهرمانان جهان داشته باشند تا بتواند وارد تیم ملی شود. عضویت در تیم‌های ملی دیگر و کسب مدال در تیم‌های ملی دیگر خیلی سهل الوصول تر و آسان‌تر است از عضویت در تیم ملی ایران است و درآمد آن خیلی بیشتر است. بعضی‌ها متأسفانه این را ترجیح می‌دهند و وقتی عرصه را در کشور خودشان تنگ می‌بینند، می‌روند آن طرف که بتوانند برای خودشان جای پایی را ایجاد کنند. ما مخالف این موضوع هستیم و مخالفت شدید خودمان را با این مسئله اعلام کردیم و تا هم اکنون هم در حال کش و قوس با فدراسیون جهانی و کشور آذربایجان هستیم. هنوزکه هنوز است حضور قهرمانان ما بدون اجازه رسمی فدراسیون بوده است و این موضوع هم به فدراسیون جهانی انعکاس داده شده است.

این موضوع ربطی به درایت و مدیریت فدراسیون ندارد و فدراسیون تمام تلاشش خود رامی‌کند که این موضوع از راه اصلی خود حل شود ولی خوب مگر در رشته‌های دیگر توانستند جلوی مهاجرت قهرمانان را بگیرند تا قهرمانان از ایران نروند. همانور که ما بعضا در برخی رشته‌ها از لژیونرهایی از کشورهای دیگر استفاده می‌کنیم و بعضی اوقات ورزشکارانی هستند که کشورهای دیگر را به کشور خودشان ترجیح می‌دهند و کوچ می‌کنند. این مسئله را نه تنها ما بلکه همه سیستم ورزشی کشور باید دست به دست هم بدهند و تلاش کنند تا این موضوع اتفاق نیفتد و فقط به تکواندو مربوط نمی‌شود.


*** یکی از دلایل اصلی موفقیت کادرفنی در کنار تلاش و مدیرتشان، کم حاشیه بودن آنها در این دو سال بوده است. فکر نمی‌کنید وارد شدن مقانلو به این حاشیه‌ها شاید تمرکزشان را از روی آماده‌سازی تیم ملی در راه المپیک دور کند؟

- من فکر می‌کنم این حاشیه‌های خیلی زودگذر است ولی لازم بود که مقانلو از خودش دفاع کند. بهتر بود که عملکرد مقانلو توسط کارشناسان که غرضی هم ندارند در کفه ترازو قرار داده شود و بتوانند با توجه به عملکرد ایشان یک کارشناسی مناسب داشته باشند. از شما هم انتظار داریم که به عنوان وکیل بی طرف، بی حاشیه موضوع را جمع کنید. فکر می‌کنم که لازم بود که مقانلوجوابی در این زمینه داشته باشد ولی قطعاً این موضوع مدیریت خواهد شد و قطعاً حاشیه جمع خواهد شد. خوشبختانه این اتفاقات در یک هفته استراحتی که ما داریم ایجاد شد وقطعاً پس از پایان این یک هفته و در زمان کار برای آماده سازی قهرمانان حاشیه‌ای وجود نخواهد داشت واجازه هم نخواهیم داد که حاشیه ایجاد شود. تلاش می‌کنیم با کمک شما و دوستان دیگر که حامی ورزش کشورمان هستند و دلشان برای اهتزاز پرچم مقدس کشورمان در المپیک می‌سوزد، یک دوره آماده سازی مناسب را پشت سر بگذاریم و نهایتاً بتوانیم در المپیک موفق ظاهر شویم.


*** به عنوان سوال پایانی، در این چند وقت اخیر نسبت به حضور پسر شما در تیم ملی انتقاداتی زیادی از کادرفنی تیم ملی مطرح شده است و عده‌ای حضور فرزاد ذوالقدری را در تیم ملی به نقش شما در مدیریت تیم ملی بی ارتباط ندانسته‌اند.

- مقانلو در این خصوص به عنوان نفر اول هدایت و گزینش تیم ملی جواب لازم را داد.همیشه کوزه‌گر از کوزه شکسته آب می‌خورد، دررشته‌های دیگر هم در گذشته شاهد بودم اگر قهرمانی نسبتی با یکی از صاحب منصب‌ها یا مثلاً اعضای تکواندو و مدیریت داشت همیشه مورد انتقاد واقع می‌شد و این فرهنگ باید از ورزش کشورمان دور شود. هیچ مربی که دارای سابقه درخشانی هست به خاطر اسم‌ها تیمش را ارنج نمی‌کند و نام‌ها نمی‌تواند تأثیرگذار در ارنج یک تیم باشد. قطعا اگر مقانلو که یک مربی شاخص و تراز اول در دنیا هست، سعی می‌کند اول وجهه و آبروی خودش را حفظ کند و هیچوقت اسیر اسم‌ها نمی‌شود.

فرزند بنده فرزاد در مرحله اول انتخابی تا فینال رقابت‌های انتخابی ورود به تیم ملی حضور داشت و در فینال مغلوب شد. حریف ایشان به اردوی تیم ملی راه پیدا کرد و این را هم بگویم که فرزاد قبل از اینکه آسیب ببیند، یکی از بهترین بازیکنان مسابقات لیگ کشورمان و رقیب اصلی بهنام اسبقی قبل از آسیب دیدگی فرزاد ذوالقدری بود که در فینال رقابت‌های ورود به اردوی تیم ملی آسیب دید و مغلوب شد و از ورود به تیم ملی در آن مرحله جا ماند. وقتی که بهنام اسبقی آسیب دید و علیرضا نصر در اردو باقی ماند، از بین کسانی که در فینال رقابت‌ها آسیب دیده بودند، فرزاد ذوالقدری و سروش احمدي بودند و مجدداً به اردوی تیم ملی با توجه به آسیب دیدگی بهنام اسبقی دعوت شدند تا در وزن چهارم کمک علیرضا نصر باشند و بتوانند به عنوان یار کمکی در اردوهای تیم ملی حضور داشته باشند.

فرزاد و دیگر عزیزانی که الآن سهمیه حضور در المپیک را ندارند به غیر از این سه نفر، در اردوی تیم ملی حضور داشتند و همه‌ آنها به عنوان یک سرباز و بدون هیچ چشمداشت با اینکه که می‌دانستند سهمیه حضور درالمپیک را به دست نمی‌آورند کنار بچه‌های تیم ملی زحمت کشیدند و به عنوان یار ذخیره و یار کمکی تلاش کردند تا ما بتوانیم این سهمیه را به دست بیاوریم. فرزاد هم حقش بود که در کنار دیگر عزیزان در اردوهای تیم ملی حضور داشته باشد و بتواند به عنوان یک سرباز در خدمت تکواندوی کشورمان باشد.

تاريخ  ارسال:سه شنبه 24 آذر 1394 - 09:45

تعداد بازديد: 312

کد:11727-1403


 اخبار مرتبط:





  نظر شما در رابطه با اين خبر
 نام و نام خانوادگی :
 پست الکترونيک:
 شماره تماس:

 آی پی شما:

 
 دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط سایت فدراسیون در وب سایت منتشر خواهد شد.
 پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
 پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
 

بهاری چهارشنبه 25 آذر 1394 | 10:02

متاسفانه قضاوت در مورد دیگران تنها راه و راهترین کار برای ماست.
واقعا دل آدم به درد میاید چرا همیشه باید تاوان زیاده خواهی دیگران را کسانی جبران کنند که سالها عمر خویش را صرف این رشته نموده اند
آیا کسانی که حضور فرزاد ذوالقدری و امثال او را در اردوهای تیم ملی به واسطه ورابطه مپندارند آآیا میدانند که بارها و بارها به واسطه همین تهمت ها به حق خود نرسیده اند و چه بسا از این بابت متضرر شده اندو فقط به فرزندانشان یاد دادند که باید خودشان از سخت ترین راه به آنچه که میخواهند دست یابند.
فرزاداگر فرزند آقای ذوالقدری نبود بی شک پیش از اینها به حق خودش رسیده بود نایب قهرمانی دانشجویان جهان کمترین پاداش زحمات او بوده
آیا پدر او این توانایی رانداشت که از فرزندش یک قهرمان در اندازه سایر قهرمانانی که پرورش داد بسازد .
فراموش نکنیم ما حق نداریم در مورد دیگران قضاوت کنیم .کاری که در زندگی روزمره خود الی ماشا... انجام میدهیم.


ابوالفضل خدائی سه شنبه 24 آذر 1394 | 23:29

استادغلامحسن ذوالقدری سرمایه باارزش تکواندوی ایران
به حضورپرافتخارتان درعرصه های پرخطرمی بالیم.همواره کامیاب باشید.


داودفلاح سه شنبه 24 آذر 1394 | 12:41

باسلام.مطالب شما بعنوان یک خبره ورزشی که سالیان متمادی هدایت ورهبری
تیمهای ملی تکواندو جمهوری اسلامی ایران را عهده دا ربودیدوهم اکنون بعنوان
مسول سازمان تیمهای ملی ایفای وظیفه میکند بسیاردقیق وحایز اهمیت بوده
وبطوریقین کارشناسان منصف که عرق به ورزش تکواندووافتخارات بدست آمده طی
سالیان گذشته دارند.دست به تخریب ونادیده گرفتن این افتخارات که بعنوان یک
ارزش ملی برای خانواده بزرگ تکواندو مطرح بوده وهست. واستمرار این افتخارات
آرزوی خانواده بزرگ وبافضیلت تکواندو خواهد بود.لذا برای حضرتعالی وکادر فنی
تیمهای ملی تکواندو بهترینها را از درگاه خداوند منان خواهانیم موفق باشیدو
پایدار.داودفلاح


پرویز احمدی از زنجان سه شنبه 24 آذر 1394 | 12:27

بیژن مقانلو
بزرگ مرد تکواندو ایران
مرد تمام نشدنی ودوست داشتنی تکواندو ایران
مرد روزهای سخت



 


    امكانات


رويداد پيش رو



گفت و گو


عاشورزاده: برای تیم‌ملی در رقابت‌های جهانی آرزوی موفقیت می‌کنم/ هدفم حضور در المپیک 2020 است

سروی: هدف‌گذاری ما کسب مدال در منچستر است/ دنبال کسب سهمیه المپیک از طریق مسابقات قاره‌ای هستیم

 آرشيو گفت و گو

یادداشت


تقدیر رییس فدراسیون جهانی تکواندو از ایران

 آرشيو یادداشت

گزارش


نگاهی به عملکرد موفق تکواندو در سال 1397/ ثبت رکورد برگزاری 7 رویداد بین المللی در کارنامه تکواندو ایران

 آرشيو گزارش









صفحه نخست
تاريخچه تكواندو
اعضا هيئت رئيسه
كميته هاي ستادي
هيئت هاي استاني
قوانين كيوروگي
قوانين پومسه
قوانين هانمادانگ
كيوروگي
پومسه
هانمادانگ
كل اخبار
آرشیو اخبار
اخبار استان ها
گفت و گو
گزارش
یادداشت
نشريه تكواندو
بانوان
سازمان ليگ
تیم های ملی
وزارت ورزش و جوانان
کمیته ملی المپیک
كميته آموزش
كميته داوران
كميته مربيان
كميته فرهنگي
كميته استانها
كميته روابط عمومي
كميته روابط بين الملل
كميته مسابقات
كميته آزمون
كميته توسعه همگانی
كميته قضایی
گزارش تصويري
بازيهاي المپيك
قهرماني جهان
جام جهاني
بازيهاي آسيايي
قهرماني غرب آسيا
باشگاههاي آسيا
بين المللي دهه فجر
پاراتکواندو
بازیهای آسیایی
جام باشگاه های آسیا
نظامیان جهان
مرکز جهانی تکواندو
بانک شهدای تکواندو
تالار مدال آوران
تالار افتخارات
دانشگاه علمی کاربردی
پيوندها
ارسال اخبار
پرسش و پاسخ
تماس باما
ویدئوهای تکواندو
جستجو
آئين نامه
اطلاعیه و بخشنامه

آدرس: تهران - خيابان شريعتي - خيابان شهيد ميرزاپور (خيابان سهيل سابق) كوچه شهید طاهری - روبروي مجتمع مسكوني سبحان - فدراسيون تكواندو جمهوري اسلامي ايران
شناسه پستي:
1931747674         تلفنخانه :3-22242441    
ساعات كار فدراسيون تكواندو : شنبه الي چهارشنبه : 00: 8 لغايت 16:00      پنج شنبه : تعطیل

© کليه حقوق خبری و تصويری اين سايت متعلق به فدراسيون تكواندو جمهوري اسلامي ايران می باشد. استفاده از مطالب با ذكر منبع آزاد است.

  
 Free Page Rank Tool