نادعلی به اردوی تیم ملی پومسه راه یافت


شناسه خبر: 13890 پنجشنبه 7 مرداد 1395 - 11:14
|
علی نادعلی در مسابقات انتخابی تیم ملی پومسه کشور توانست جواز حضور در اردوی تیم ملی پومسه را بدست آورد.
علی نادعلی در مسابقات انتخابی تیم ملی پومسه کشور توانست جواز حضور در اردوی تیم ملی پومسه را بدست آورد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون تکواندو و به نقل از هیات تکواندو استان قم، رقابتهای انتخابی تیمملی پومسه مردان در بخش انفرادی به میزبانی خانه تکواندو فدراسیون در ردههای سنی مختلف به انجام رسید و علی نادعلی پومسهرو عنوان دار قم در رده سنی 18 تا 30 سال به اردوی تیم ملی پومسه راه یافت. نادعلی یکی از نمایندگان استان قم در رقابتهای انتخابی تیمملی پومسه٬ رقابت خود را با 26 نفر از مدعیان کسب عنوان قهرمانی طی 4 دور رقابت حساس و نفس گیر به انجام رساند و توانست جواز حضور در اردوی تیم ملی پومسه کشورمان بدست آورد.
ضرورت برگزاری این مسابقات ازسوی فدراسیون تکواندو٬ شناخت نفرات برتر پومسه کشور و اخذ مجوز حضور در اردوهای آماده سازی جهت حضور پرقدرت در مسابقات جهانی پرو 2016 عنوان شده است و بر همین اساس علی نادعلی پومسه رو با اخلاق قمی توانست جواز حضور در اردوی تیم ملی پومسه را کسب کند.
دیگر نماینده استان قم در رقابتهای انتخابی تیم ملی پومسه محمدرضا تمیمی در رده سنی 12 تا 14 سال بود که موفق به کسب رتبهای نشد.
لازم به ذکر است؛ محبوب نصیروند از داوران استان قم٬ با دعوت کمیته داوران فدراسیون تکواندو در این رقابت ها به قضاوت پرداخت.
|