حسینزاده: نمره قبولی را برای مهمترین رویداد کشوری کسب کردیم
شناسه خبر: 18097 چهارشنبه 19 آبان 1395 - 08:08
|
رييس هيات تكواندوي استان خراسانرضوي گفت: پس از 15
سال اين افتخار نصيب استان شد تا ميزباني مسابقات قهرماني
كشور جوانان و بزرگسالان را برعهده داشته باشد.
رييس هيات تكواندوي استان خراسانرضوي گفت: پس از 15 سال اين افتخار نصيب استان شد تا ميزباني مسابقات قهرماني كشور جوانان و بزرگسالان را برعهده داشته باشد و خدا را شكر توانستيم رضايت استانها را كسب نماييم.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون تکواندو، در روزهایی که هیات تکواندوی استان خراسانرضوی روزهای شلوغی را پشت سر گذاشته است روابط عمومی هیات تکواندوی این استان با حسین حسینزاده (رییس هیات تکواندوی استان خراسانرضوی) که ايدهاش استفاده از ظرفیتها برای کشف استعدادهای تکواندوکاران دختر و پسر شهرستانهای استان میباشد به گفت و گو نشست كه در ادامه صحبتهایش را میخوانید.
فعالیتهای این هیات نسبت به گذشته افزایش پیدا کرده و یکی از مهمترین رویدادهای کشور را میزبانی کردید، نظرتان در مورد میزبانی مسابقات و تاثیرات آن در استان چیست؟
امسال با برنامهریزیهاي صورت گرفته توانستیم میزبان مهمترین رویداد تکواندو در کشور باشیم، این افتخار پس از 15 سال و با همکاری همکارانم و دلسوزان استان اتفاق افتاد. به نظرم برگزاری مسابقات در واقع یک کلاس فنی و مهم برای تمامی مربیان و تکواندوکاران به شمار میرود و کمک قابل توجهی به رشد تکواندوی استان میکند.
با توجه به میزبانی در جام سفیر کرهجنوبی آیا برنامههایی که در نظر داشتید را توانستید اجرا کنید؟
-بی شک از ماههای گذشته تلاش زیادی برای فراهم نمودن زمینه و امکانات لازم میزبانی صورت گرفت و با سازمانها و ارگانهای مختلفی ارتباط برقرار کردیم تا شرایط خوبی را برای مهمانان و بویژه زائران امام رضا (ع) فراهم کنیم. ضمن اینکه با هماهنگی رسانهها توانستیم برای نخستین بار این مسابقات را به مدت 8 ساعت از شبکه 3، ورزش و استانی پخش زنده تلویزیونی داشته باشیم.
-در رابطه با برنامههای هیات استان توضيح دهيد.
سال گذشته 36 دوره کارگاه آموزشی دانش افزایی، هماهنگی و کلاس داوری و مربیگری برگزار شد و علاوه بر اعزام 64 داور برای مسابقات قهرمانی کشور و لیگ، 9 داور را برای آموزش بین المللی اعزام کردیم. در سالجاری نیز میزبانی دورههای مختلف مربیگری و داوری را در دستور کار خود قرار دادهایم.
-چه اقداماتی در راستای شناسایی استعدادهای کودکان و نوجوانان خراسانی در این عرصه انجام شده است؟
در سال 1394 در بخش استعدادیابی، 22 دوره کارگاه و سنجش با اجرای تفاهم نامههایی میان آموزش و پرورش، دانشگاه فردوسی، مقاومت بسیج و آستان قدس رضوی برگزار شده است که در سالجاری نیز تداوم خواهد داشت و با پیگیری این موضوع می توانیم تکواندوی استان را در سطح کشور مطرح کنیم.
-برای ارتقای این رشته در تمامی نقاط استان چه برنامههایی داشتهاید؟
سالجاری به صورت گسترده از همه هیاتهای استانی در شهرستانها به جز شهرستان سرخس بازدید داشتیم، امور مربوطه را بررسی کرده و نکات لازم را یادآور شدیم و امیدوارم با تلاش هیات های استانی بتوانیم پیشرفت روزافزون تکواندوی خراسان رضوی را شاهد باشیم.
-چند تیم از استان در لیگهای تکواندو حضور دارند؟
در سالجاری از نظر کمی با حضور 15 تیم در میان دیگر استانها رکورددار هستیم و این اتفاقی بود که در تاریخ تکواندوی استان بی سابقه است. البته ناگفته نماند امسال به دنبال نتیجه نیستیم و با ترکیب کاملا بومی به دنبال کشف استعدادها، بررسی، تحلیل وضعیت و عملکرد بازیکنان و مربیان هستیم تا سال آینده منسجم تر در لیگ شرکت کنیم.
-به عنوان سوال پایانی به منظور همگانی کردن این ورزش رزمی تاکنون چه اقداماتی انجام دادهاید؟
از پیشکسوتان این رشته، جانبازان دفاع مقدس، آزادگان، شهیدان شاخص استان خانوادههای تکواندوکار و نام آوران این رشته تقدیر كرديم و در بخش فرهنگی نیز کلیه مسابقات همزمان با رویدادهایهای ملی و مذهبی برگزار شد. همچنین در مناسبتهای مختلف مثل روز زمین پاک، روز جهانی تکواندو و ... همایشهای پیاده روی و کوه نوردی به صورت همگانی اجرا کردهایم.
|