چهارمين دوره بازيهاي همبستگي كشورهاي اسلامي؛
كمراني: تكواندوكاران در مبارزات بايد جسارت بيشتري به خرج دهند
شناسه خبر: 29521 شنبه 30 ارديبهشت 1396 - 12:20
|
مهرو كمراني سرمربي تيمملي بانوان گفت: تکواندوکاران ما توانايي اجرا
كردن بهترين تكنيكها و كسب خوشرنگترين مدالها را دارند اما در این
مسابقات به دلیل تجربه کم و اينكه تعدادي از آنها اولین رویداد بین
المللی خود را پشت سر میگذاشتند، نتوانستد آنطور كه پيش بيني
ميكرديم، عمل کنند.
تيمملي تکواندو بانوان كشورمان كه با تركيبي جوان در چهارمين دوره مسابقات تکواندو بازيهاي همبستگي كشورهاي اسلامي حضور پيدا كرده بود روز پنجشنبه (28 ارديبهشتماه)با كسب يك مدال طلا، دو نقره و سه برنز به كار خود پايان بخشيد. مهرو كمراني سرمربي اين تيم در خصوص رقابتها به روابط عمومي فدراسيون تكواندو گفت: مسابقات از سطح بسيار بالايي برخوردار بود و با پيش بينيهايي صورت گرفته ما كاملا متفاوت بود. اصلا فكر نميكرديم كه هوگوپوشان المپيكي يا قهرمانان جهان در اين رقابت ها حضور داشته باشند چراكه اين رقابتها (G1) بود و در سومين دوره استقبال چنداني از اين مسابقات نشده بود.
وي اينطور ادامه داد: مهمترين رقيب ما تركيه بود كه در سال 2015 توانسته بود عنوان قهرماني جهان را كسب كند، در اين رويداد نيز قدرتمند حاضر شد و با كسب 5 مدال طلا توانست نتيجه خوبي را رقم بزند.
كمراني افزود: قرعهكشي اين دوره از مسابقات براساس رنكينگ سيستم صورت گرفت و تكواندوكاران با توجه به سن و تجربه كم در اولين مبارزه با حريفان سختي رو به رو بودند. ميانگين اين تيم 18 سال است و تعدادي از آنها براي بار اول بود كه در رويدادر رسمي شركت ميكردند. بچهها در سطح انتظار ظاهر نشدند و توقع من از آنها خيلي بيشتر بود. از تيم رضايت كامل ندارم چراكه تيم تقريبا با همين تركيب در ميدان جهاني حضور پيدا ميكند و بايد تك تك بچهها تلاش خود را بيشتر كنند. اين مسابقات براي آنها تجربهاي شد تا موقعيت حساس خود را در جهاني متوجه شوند و بدانند كه هر مبارزه يك فينال محسوب ميشود.
سرمربي جوان كشورمان در پاسخ به اين سوال كه آيا داوريها در روند مبارزات خللي ايجاد كرده بود يا خير؟ گفت: بعيد ميدانم داوراني كه در مسابقات به اين مهمي حضور پيدا ميكنند، آمادگي كامل نداشته باشند ولی در يك بازي شايد 3 تا 4 بار كارت كشيدم که مورد تایید قرار گرفت. اشتباه داوران المپيكي در اين رويداد اصلا براي من قابل درك نبود و متاسفانه همين داوري ضعيف يكي از مدالهاي طلاي ما را از بين برد.
كمراني با اشاره به مبارزات تكواندوكاران تيم در اين رقابتها خاطرنشان ساخت: فضاي حاكم بر مسابقات خيلي سنگين بود، به خصوص كه تكواندوكاران تيم تجربه آنچناني نداشتند و نتوانستيم نتيجه دلخواه را كسب كنيم. قبل از مبارزه براي بچهها جلسه ميگذاشتيم و براي آنها مشخص ميكرديم كه چه عملكردي بايد داشته باشند. همچنين حريفان را آناليز ميكرديم اما متاسفانه با تاثيرپذيري از شرايط مختلف حاكم بر مسابقات نتوانستند برنامهها را به خوبي اجرا كنند. بچهها تجربه چنداني ندارند و ما بايد سعي كنيم آنها را براي جهاني آمادهتر كنيم.
سرمربي تيمملي بانوان با بيان اينكه چهارمين دوره بازيهاي همبستگي كشورهاي اسلامي در آمادگي تيم تاثير به سزايي داشت، خاطر نشان ساخت: اين رقابتها باعث شد تكواندوكاران متوجه شوند در چه سطحي قرار دارند چراكه همين رقيبان سرسخت در جهاني نيز حضور دادند و دختران جوان ما متوجه شدند در چه جايگاهي قرار دارد، خدا را شكر از لحاظ تكنيكي و حتي تاكتيكي ضعيف نيستند و تنها بايد اراده كنند و جسارت داشته باشند مبارزات و توانايي خود را به نمايش بگذارند.
وي اينطور ادامه داد: تيم بزرگسالان بايد همانند تيمهاي پايه به خود باوري برسند و تمام تكنيكهاي خود را اجرا كنند تا زماني كه از ميدان مبارزه خارج ميشوند احساس گناه نكنند و بدانند تمام تلاش خود را به كار گرفتهاند.
كمراني در پايان گفت: نتيجه در تكواندو قابل پيش بيني نيست و علاوه بر مسائل فني، روحيه نيز در كسب نتيجه بسيار تاثيرگذار است. ممكن است تكواندوكاري در تمرينات خوب عمل كند اما در مسابقات نتيجه را به راحتی ببازد. اميدوارم در مسابقات جهاني حضورمان قويتر باشد و بتوانیم با سربلندی جواب اعتماد و حمايت فدراسيون را بدهيم.
|