با حضور مسئول کمیته آموزش و پیشگیری نادو؛
دوره دانش افزایی مبارزه با دوپینگ برگزار شد


شناسه خبر: 62442 دوشنبه 15 آبان 1396 - 10:38
|
نخستین دوره دانش افزایی مبارزه با داروهای ممنوعه عصر روز
گذشته (یکشنبه) و پیش از آغاز مسابقات لیگ دسته یک جوانان
و بزرگسالان مردان با حضور کادرفنی و سرپرستان تیم های حاضر
در این دوره از لیگ برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون تکواندو، در ادامه فعالیت های آموزشی فدراسیون تکواندو در راستای مبارزه با دوپینگ و به منظور افزایش آگاهی مربیان، ورزشکاران و مدیران باشگاهها در مورد داروهایی ممنوعه دوره های دانش افزایی و مبارزه با این پدیده مهم و آسیب زا در ورزش با همکاری فدراسیون پزشکی ورزشی برگزار می شود.
بر همین اساس نخستین دوره این کلاسها عصر روز گذشته (یکشنبه) ساعت 16 تا 17:30 پیش از آغاز بیست و سومین دوره مسابقات لیگ دسته یک جوانان و بزرگسالان مردان «جام نقش جهان» "یادواره 500 شهید تکواندو کشور" با حضور دکتر الهام دادگستر از مدرسین فدراسیون پزشکی ورزشی و مسئول کمیته آموزش و پیشگیری ستاد ملی مبارزه با دوپینگ ایران ( نادو) در سالن فدراسیون تکواندو برگزار شد.
دادگستر در خصوص آشنایی با لیست داروهای ممنوعه آژانس جهانی مبارزه با دوپینک (وادا)، روش های مبارزه با دوپینگ، روند نمونه گیری دوپینگ و آشنایی با مراحل معافیت مصرف درمان و عوارض مواد و روش های ممنوعه به صورت گسترده برای کادر فنی و ورزشکاران حاضر در این جلسه سخن گفت.
در این دوره محمد کرمی رییس سازمان لیگ، غلامرضا عمرانی مدیراجرایی لیگ نقش جهان و 180 نفر تکواندوکار به همراه کادر فنی حضور داشتند که با آخرین قوانین روز دنیا در بحث دوپینگ و مبارزه با آن آشنا شدند و در پایان نیز گواهی شرکت در این کلاس را دریافت کردند.

|