به گزارش روابط عمومی فدراسیون تکواندو، بیست و چهارمین دوره مسابقات قهرمانی جهان 2019 از 25 تا 29 اردیبهشتماه در "منچستر" انگلیس برگزار میشود و تکواندو ایرانی با ترکیبی 16 نفره (8 مرد – 6 زن) در این رویداد حضور پیدا میکند.
آرمین هادیپور، محمد حسن پلنگ افکن، سروش احمدی، میرهاشم حسینی، امیرمحمدبخشی، مهران برخورداری، عرفان ناظمی و سجاد مردانی ترکیب تیم مردان و مهلا مومنزاده، ناهيد كيانی، پريسا جوادی، يلدا ولینژاد، كيميا همتی و اكرم خدابنده ترکیب تیم زنان در جام بیست و چهارم را تشکیل میدهند.
مردان تکواندو ایران نوزدهمین حضور خود در این رقابتها را تجربه میکنند و تاکنون توانستند 2 دوره عنوان قهرمانی، 6 دوره نایب قهرمانی، 2 دوره سومی و 52 مدال رنگارنگ را به نام کشورمان ثبت نمایند.
اما زنان هشتمین مرتبه است که در مسابقات جهانی حضور دارند و تنها کیمیا علیزاده طی این سالها موفق شده در این بخش دو مدال نقره و برنز تاریخ تکواندو زنان ایران در این آوردگاه را به نام خود ثبت نماید.
در ادامه به بررسی بیست و سه دوره مسابقات قهرمانی جهان پراخته شده که آن را میخوانید:
اولین دوره مسابقات جهانی سال 1973 در "سئول" کرهجنوبی با شرکت 200 تکواندوکار از 19 کشور برگزار شد که ایران در این دوره حضور نداشت. در پایان این رقابتها کرهجنوبی با کسب دو مدال طلا عنوان قهرمانی را کسب کرد؛ آمریکا با یک مدال نقره و 3 برنز بر سکوی نایب قهرمانی ایستاد و آلمان نیز با یک مدال نقره و یک برنز سوم شد.
دومین دوره این رقابتها نیز سال 1975 در "سئول" کرهجنوبی برگزار شد که در این دوره 165 تکواندوکار از 30 کشور و تنها در بخش مردان به مصاف یکدیگر رفتند؛ در پایان کرهجنوبی با 8 مدال طلا قهرمان شد، چین تایپه با 2 مدال نقره و 4 برنز بر سکوی نایب قهرمانی ایستاد و مکزیک و آلمان نیز مشترکا با 2 مدال نقره و یک برنز عنوان سومی را کسب کردند.
اما ایران در این دوره برای نخستین بار با ترکیب حسين ربيعزاده، شهيد شهرامفر، منصور فكوری و سليمان علينسب و سرمربیگری " كيم كوان كونگ" حضور پیدا کرد که در نهایت ربیعزاده موفق شد مدال برنز را کسب کرده و ایران نیز در رده هشتم قرار گرفت.
سال 1977 سومین دوره این رویداد به میزبانی "شیکاگو" آمریکا و با شرکت 720 هوگوپوش از 46 کشور برگزار شد اما ایران در آن حضور نداشت. کرهجنوبی با 7 مدال طلا و يك نقره؛ چین با يك مدال طلا، 2 نقره و يك برنز و آمريكا با 2 مدال نقره و 2 برنز به ترتیب بر سکوی اول تا سومی قرار گرفتند.
چهارمین دوره رقابتهای جهانی سال 1979 در "اشتوتگارت" آلمان برگزار شد. در این دوره 453 تکواندوکار از 38 کشور به مصاف یکدیگر رفتند که در نهایت كره جنوبي با 7 مدال طلا و 2 برنز عنوان قهرمانی را کسب کرد، مكزيك با يك مدال طلا، 4 نقره و 2 برنز بر سکوی نایب قهرمانی ایستاد و آلمان با يك مدال طلا، 2 نقره و 4 برنز سوم شد.
ایران در این دوره با ترکیب صادق عطاردی، داود ميمندی، نادر خدامرادی، فيروز اسبقی، جهانبخش ريزه وندی، سيدحسن زاهدی، عبداله مومن و غلامرضا سعيدی حضور پیدا کرد اما توفیق کسب مدال نداشت. هدایت این نفرات برعهده محمداسماعيل آذرپاد بود.
"گو آياكويل" اكوادور در سال 1982 میزبان پنجمین دوره رقابتهای جهانی با حضور 239 هوگوپوش از 35 کشور بود که كره جنوبي با 8 مدال طلا؛ اكوادور با يك مدال طلا و يك نقره و آلمان نیز با يك مدال طلا و 2 برنز به ترتیب سکو اول تا سومی جهان را به خود اختصاص دادند. ايران در اين دوره از مسابقات حضور نداشت.
ششمین دوره این رقابتها سال 1983 در " كپنهاگ" دانمارك با حضور 353 تکواندوکار از 51 کشور برگزار شد که ایران نیز با ترکیب 4 نفره فريبرز دانش، نادر خدامرادي، محمود ملك زاده و سيدحسن زاهدي و هدایت محمود مشهدي رجب در این رقابتها حضور پیدا کرد.
نادر خدا مرادی در این رقابتها موفق به کسب مدال برنز شد و تیم ایران نیز در رتبه دوازدهم قرار گرفت.
در این دوره نیز كره جنوبي با 8 مدال طلا و يك برنز قهرمان شد، اسپانيا با يك مدال طلا، 2 نقره و 3 برنز عنوان نایب قهرمانی را کسب کرد و تركيه نیز با يك مدال طلا، يك نقره و يك برنز سکوی سومی را به خود اختصاص داد.
اما سال 1985 "سئول" کرهجنوبی باز هم میزبان مسابقات بود و 280 تکواندوکار از 63 کشور جهان با یکدیگر به رقابت پرداختند که تیمهای كره جنوبي با 7 مدال طلا و يك نقره؛ هلند با يك مدال طلا و يك برنز و ترکیه با 2 مدال نقره و يك برنز به ترتیب عنوان اول تا سومی را کسب کردند.
ایران نیز در هفتمین دوره با ترکیب فريبرز دانش، فرجام دانش، فيصل دانش، خسرو يحيينژاد، علي حاجيپور، مجيد صالحي، سيدحسن زاهدي و محمد قمصري به مصاف رقبایش رفت و موفق شد يك مدال نقره (سيدحسن زاهدي)، يك برنز (فيصل دانش) و عنوان هفتمی را در میان دیگر کشورها کسب نماید. " شين چال كانگ" سرمربیگری تیم را برعهده داشت.
هشتمين دوره سال 1987 و در "بارسلونا" اسپانيا با حضور 434 تکواندوکار از 62 کشور برگزار شد که تکواندو کشورمان در این دوره حضور نداشت؛ كره جنوبي با 6 مدال طلا قهرمان شد، آلمان با يك مدال طلا و 2 برنز عنوان نایب قهرمانی را کسب کرد و چین تایپه نیز با تک مدال برنز بر سکوی سومی ایستاد.
مسابقات برای کسب جام نهم سال 1989 با حضور 446 تکواندوکار از 59 کشور در "سئول" كرهجنوبي برگزار شد و ایران با 3 پله صعود توانست در رده چهارم جهان قرار بگیرد.
مجيد عبادي، فريبرز دانش، ابوالحسن شاهوردي، داود تقي پور، محمدعلي قادري، علي حاجيپور، سيدحسين زاهدي و فرزاد ذرخش ترکیب تیم ایران را تشکیل داده بودند که دانش (برنز)، زاهدي (برنز) و ذرخش (برنز) موفق به کسب مدال شدند. "كانگ شين چال" سرمربی و "فيصل دانش" و "رسول متين فر" مربیان تیم بودند.
در پایان این رقابتها كره جنوبي با 7 مدال طلا و يك نقره قهرمان شد؛ مصر با يك مدال طلا و 2 برنز عنوان قهرمانی را کسب کرد، تركيه با 2 مدال نقره و يك برنز بر سکوی سومی ایستاد و ايران نیز با تصاحب 3 مدال برنز رتبه چهارمی را به خود اختصاص داد.
دهمین دوره مسابقات جهانی سال 1991 در "آتن" یونان با حضور 434 هوگوپوش از 49 کشور پیگیری شد که در پایان این رقابتها كره جنوبي با 5 مدال طلا و 2 برنز بر سکوی قهرمانی ایستاد، دانمارك با 2 مدال طلا و يك نقره نایب قهرمان شد و تركيه با يك مدال طلا و 2برنز عنوان سومی را کسب کرد.
ایران با ترکیب سيروس رضايي، فرجام دانش، فريبرز دانش، بيژن مقانلو، فريبرز عسكري، رضا مهماندوست، منصور باقري و فرزاد ذرخش در این دوره از رقابتها شرکت کرد که با تک مدال برنز رضایی پرونده تکواندو کشورمان در این رویداد بسته شد.
سرمربیگری این تیم برعهده غلامحسن ذوالقدری به عنوان سرمربی و عبدالرسول متينفر و فيصل دانش به عنوان مربی بود.
سال 1993 یازدهمین دوره این مسابقات در "نیویورک" آمریکا و با 669 تکواندوکار از 83 کشور برگزار شد و ایران در این دوره حضور نداشت. كره جنوبي با 6 مدال طلا، اسپانيا با يك مدال طلا و 2 برنز و فرانسه با يك مدال طلا و يك برنز به ترتیب جایگاه اول تا سومی را کسب کردند.
دوازدهمین دوره مسابقات جهانی با حضور 598 هوگوپوش از 77 کشور در "مانیل" فیلیپین انجام شد، تیم ایران نیز در این دوره از رقابتها با ترکیب فيض اله نفجم، سيدمهرداد ركني، برزو كوهگرد، بيژن مقانلو، فريبرز عسكري، مجيد افلاكي، رضا مهماندوست و حسن اصلاني حضور پیدا کرد که موفق به کسب یک مدال نقره (سيدمهرداد ركني) و دو برنز (مقانلو – عسکری) گردید.
"كانگ شين چال" سرمربی تیم، " كيم بونگ" مربی و " محمد زين العابديني" کمک مربی تیم بود.
جام قهرمانی دوازدهم را کرهجنوبی با 5 مدال طلا به خود اختصاص داد، اسپانیا با يك مدال طلا و يك نقره نایب قهرمان شد و آلمان با يك مدال طلا بر سکوی سومی ایستاد. ایران نیز با یک مدال نقره و 2 برنز در رده پنجم قرار گرفت.
سیزدهمین دوره این رویداد با رقابت 710 تکواندوکار از 80 کشور جهان در "هنگ كنگ" چين (1997) صورت گرفت که تیمهای كرهجنوبي (4 مدال طلا و 2 برنز)، اسپانيا (2 مدال طلا و يك برنز)، چين تايپه (يك مدال طلا، يك نقره و 2 برنز) به ترتیب عنوان اول تا سومی را کسب کردند. ایران نیز با 2 مدال نقره و يك برنز رده چهارم جدول را به خود اختصاص داد.
فيض اله نفجم، محمد زرين كلاه، مهدي بيباك، بيژن مقانلو، فريبرز عسكري، مجيد افلاكي، مجيد امين ترابي و حسن اصلاني ترکیب تیمملی تکواندو کشورمان را تشکیل میدادند که بيباك و اصلانی مدال نقره و افلاکی مدال برنز این رویداد را کسب کردند.
سرمربیگری تیم را غلامحسن ذوالقدري برعهده داشت؛ مرتضي كريمي مربی و اصغر رحيمي كمك مربي بود.
" ادمونتون" كانادا سال 1999 میزبان چهاردهمین دوره مسابقات جهانی و 550 تکواندوکار بود که در این دوره ایران خوش درخشید و با کسب دو مدال طلا توسط هادی ساعی و مجید افلاکی موفق شد عنوان نایب قهرمانی را در میان 66 کشور جهان کسب نماید.
کرهجنوبی نیز با کسب 6 مدال طلا و يك نقره قهرمان شد و ترکیه نیز با 3 مدال نقره بر سکوی سومی ایستاد.
محمدرضا مهديزاده، اصغر طهماسبي، مهدي بي باك، بيژن مقانلو، هادي ساعي، علي تاجيك، مجيد افلاكي و حسين اصلاني در ترکیب تیم تکواندو ایران قرار داشتند؛ غلامحسن ذوالقدري سرمربی تیم، مرتضي كريمي مربی و اصغر رحيمي کمک مربی بود.
پانزدهمین دوره مسابقات جهانی سال 2001 به میزبانی "ججو" کرهجنوبی و با حضور 643 تکواندوکار از 88 کشور برگزار شد که در این دوره كره جنوبي با 2 مدال طلا و 2 برنز قهرمان شد، تركيه با يك مدال طلا و 2 برنز بر سکوی نایب قهرمانی ایستاد و فرانسه و ايران نیز با يك طلا و يك نقره مشترکا در رده سومی قرار گرفتند.
فيض اله نفجم، بهزاد خداداد، اميد غلامزاده، وحيد عبدالهي، هادي ساعي، مجيد افلاكي، علي تاجيك و هادي افشار ملیپوشان تکواندو ایران در این رقابتها بودند که بهزاد خداداد طلایی شد و هادی افشار مدال نقره را کسب کرد.
غلامحسن ذوالقدري سرمربیگری تیم را برعهده داشت و مرتضی کریمی مربی و رضا مهماندوست کمک مربی بودند.
شانزدهمین دوره این رقابتها سال 2003 با حضور 894 تکواندوکار از 100 کشور در " گارميش باخ" آلمان پیگیری شد و ایران در این دوره با کسب 2 مدال طلا (يوسف كرمي – مرتضی رستمی)، 2 نقره (بهزاد خداداد - هادي ساعي) و يك برنز (اميد غلامزاده) دومین عنوان نایب قهرمانی را کسب کرد.
كره جنوبي با 3 مدال طلا و 2 برنز قهرمان شد و چين تايپه نیز با 2 مدال طلا و يك برنز بر سکوی سومی ایستاد.
فيض اله نفجم، بهزاد خداداد، اميد غلامزاده، مهدي بيباك، هادي ساعي، مجيد افلاكي، يوسف كرمي و مرتضي رستمي نمایندگان تکواندو ایران بودند که با هدایت غلامحسن ذوالقدري به عنوان سرمربی، مرتضي كريمي به عنوان مربی و مرتضي بهرامي نژاد به عنوان کمک مربی به مصاف رقبایشان رفتند.
در این دوره تیم تکواندو زنان نیز با ترکیب نازیلا نظامی، فتانه فدایی نژاد، مرضیه اسدی، ریحانه زین العابدینی، الهام سعادت، مهنوش مظلومی، سهیلا آقاجانی و افسانه شیخی و مربیگری پراونه محمد تقیپور حضور پیدا کرد اما توفیقی در کسب مدال نداشت.
هفدهمين دوره این میدان بزرگ سال 2005 در "مادرید" اسپانیا با رقابت 748 تکواندوکار از 114 کشور پیگیری شد و ایران توانست با يك مدال طلا (هادي ساعي)، 3 نقره (فيض اله نفجم - بهزاد خداداد - علي تاجيك) و يك برنز (يوسف كرمي) سومین عنوان نایب قهرمانی جهان را کسب نماید.
كره جنوبي با 4 مدال طلا، يك نقره و يك برنز قهرمان شد و اسپانیا با يك مدال طلا، يك نقره و 2 برنز بر سکوی سومی ایستاد.
فيض اله نفجم، بهزاد خداداد، محمدرضا مهديزاده، اميد غلامزاده، هادي ساعي، علي تاجيك، علي تاجيك، يوسف كرمي و مرتضي رستمي در ترکیب تیم قرار داشتند و غلامحسن ذوالقدري سرمربی تیم بود. بيژن مقانلو به عنوان مربی و مجيد افلاكي به عنوان كمك مربي در کنار تیم حضور داشتند.
ندا زارع، نرگس رنجبر، زینب حیدری، شکوفه کریمی و حمیده خلج زاده ترکیب تیم زنان ایران را تشکیل میدادند که مدال کسب نکردند. پروانه محمدتقیپور مربی تیم بود.
هجدهمین دوره این رقابتها با حضور 865 تکواندوکار از 116 کشور در "پکن" چین برگزار شد و ایران با 2 مدال نقره (اميد غلامزاده - مرتضي رستمي) و يك برنز (هادي ساعي) عنوان نایب قهرمانی را کسب کرد.
تیمهای كره جنوبي با يك مدال طلا، يك نقره و 4 برنز و اسپانیا با یک مدال طلا به ترتیب عنوان اول و سوم را کسب کردند.
عليرضا شكوري، بهزاد خداداد، محمدرضا مهديزاده، محمد باقري معتمد، اميد غلامزاده، هادي ساعي، مهدي بيباك، يوسف كرمي و مرتضي رستمی در ترکیب تیم قرار داشتند.
اعضای کادرفنی تیم را غلامحسن ذوالقدري (سرمربی)، مرتضي كريمي و سيدنعمت خليفه (مربی) و رضا مهماندوست (کمک مربی) را تشکیل داده بودند.
همچنین زنان ایرانی با ترکیب نازیلا نظامی، سارا خوش جمال فکری، زینب حیدری، سارا قادری، افسانه شیخی و مهروز ساعی و هدایت مریم آذرمهر و مینو مداح به عنوان مربی حضور داشتند اما موفق به کسب مدال نشدند.
نوزدهمین دوره این رقابتها نیز سال 2009 در "كپنهاگ" دانمارك با حضور 928 تکواندوکار از 142 کشور برگزار شد و در این دوره نیز ایران توانست با يك مدال طلا (محمد باقري معتمد)، يك نقره (رضا نادريان) و 3 برنز (ميثم باقري - يوسف كرمي - حسين تاجيك) نایب قهرمان جهان باشد.
تیمهای كره جنوبي با 3 مدال طلا و يك نقره قهرمان شد و اسپانيا با يك مدال طلا، يك نقره و يك برنز عنوان سومی را کسب کرد.
ميثم باقري، مهدي احمدي، رضانادريان، محمد باقري معتمد، عليرضا نصرآزاداني، فرزاد عبدالهي، يوسف كرمي و حسين تاجيك نمایندگان ایران در این رویداد بودند.
رضا مهماندوست سرمربیگری تیم را برعهده داشت؛ بیژن مقانلو مربی و مجيد افلاكي کمک مربی بود.
فاطمه نعمتی، سارا خوش جمال فکری، سمانه شش پری و سوسن حاجی پور ترکیب تیم زنان را تشکیل داده بودند که باز هم توفیقی در کسب مدال نداشتند. مریم آذرمهر و مینو مداح هدایت این تیم را به عنوان مربی برعهده داشتند.
اما بیستمین دوره مسابقات جهانی جایی بود که ایرانیها توانستند قهرمانی بلامنازع کرهای ها را از چنگشان در آورده و در کشور خودشان بر سکوی اول جهان بایستند.
این رقابتها با حضور 949 تکواندوکار از 144 کشور برگزار شد و تیم ایران توانست با 3 مدال طلا (عليرضا نصرآزاداني - فرزاد عبدالهي - يوسف كرمي)، یک نقره (محمد باقري معتمد) و 2 برنز (كوروش رجلي - ميثم باقري) عنوان قهرمانی را کسب کرد، كره جنوبي که شکست بزرگی را متحمل شد با 2 مدال طلا و 2 نقره نایب قهرمان شد و ترکیه نیز با يك مدال طلا، يك نقره و يك برنز بر سکوی سوم ایستاد.
ميثم باقري، ياسين اكبرنتاج، رضا نادريان، محمد باقري معتمد، عليرضا نصرآزاداني، فرزاد عبدالهي، يوسف كرمي و كوروش رجلي تکواندوکاران تیم ایران بودند.
رضا مهماندوست سرمربیگری تیم را برعهده داشت؛ بیژن مقانلو مربی و مجید افلاکی کمک مربی بود.
در بخش زنان سمانه شش پری، سوسن حاجی پور، راحله آسمانی و پریسا فرشیدی در ترکیب تیم قرار داشتند که با هدایت " جونگ یول جانگ" سرمربی کرهای به مصاف رقبا رفتند.
بيست و يكمين دوره مسابقات سال 2013 و به میزبانی "پائبلا" مكزيك و با حضور 871 تکواندوکار از 134 کشور برگزار شد که در این دوره تیم كره جنوبي با 3 مدال طلا، يك نقره و يك برنز قهرمان شد، ايران با يك مدال طلا (بهنام اسبقي) و 2 نقره (هادي مستعان - سجاد مرداني) بر سکوی نایب قهرمانی ایستاد و مكزيك نیز با يك مدال طلا، 2 نقره و يك برنز عنوان سومی را کسب کرد.
سيداحسان نقيب زاده، هادي مستعان، محمد خمسه، بهنام اسبقي، مسعود حجي زواره، اميد عميدي، مهدي خدابخشي و سجاد مرداني نفرات حاضر در ترکیب تیم ایران بود.
مرتضي كريمي سرمربیگری تیم را برعهده داشت و مرتضي سلطاني مربی و هادي افشار کمک مربی تیم بود.
فریده رشیدی، پریسا قربانی، سوسن حاجیپور و شکرانه ایزدی ترکیب تیم زنان را تشکیل میدادند که باز هم در کسب مدال ناکام بودند.
هدایت این نفرات برعهده مریم آذرمهر به عنوان سرمربی و فاطمه صفرپور به عنوان مربی بود.
اما بیست و دومین دوره مسابقات جهانی سال 2015 در "چليابينسك" روسيه با حضور 875 تکواندوکار از 144 کشور نیز افتخاری دیگر بر تکواندو ایران افزود و تکواندوکاران با غیرت کشورمان موفق شدند با کسب 3 مدال طلا (فرزان عاشورزاده - مسعود حجي زواره - مهدي خدابخشي) و يك برنز (ابوالفضل يعقوبي) بار دیگر کاپ قهرمانی را از چنگ کرهای ها در بیاورند.
روسيه با 2 مدال نقره و 3 برنز نایب قهرمان شد و ازبكستان نیز با يك مدال طلا و 2 نقره عنوان سومی را کسب کرد.
محمد كاظمي، فرزان عاشورزاده، ابوالفضل يعقوبي، عليرضا نصرآزاداني، مسعود حجي زواره، مهدی خدابخشی، اميد عميدي و سجاد مرداني ملیپوشان تکواندو ایران در این دوره بودند که با هدایت بيژن مقانلو به عنوان سرمربی و مهدي بيباك و مهرداد يوسفي به عنوان مربیان به مصاف رقبایشان رفتند.
در بخش زنان نیز کیمیا علیزاده، شکرانه ایزدی، فاطمه روحانی، هانیه اخلاقی و اكرم خدابنده در ترکیب تیم قرار داشتند؛ در این دوره کیمیا علیزاده تاریخساز شد و با کسب مدال برنز این رقابتها طلسم بی مدالی را شکست.
هدایت این نفرات برعهده مینو مداح به عنوان سرمربی و آزاده یاسائی به عنوان مربی بود.
بیست سومین دوره مسابقات قهرمانی جهان در سال 2017 با حضور 970 تكواندوكار از 140 كشور و به میزبانی "موجو" کرهجنوبی برگزار شد و هوگوپوشان ایرانی توانستند 18 سالگی حضور خود بر سکوی جهانی را جشن بگیرند.
در پایان این رقابتها تیم کرهجنوبی با 3 مدال طلا، یک برنز قهرمان شد، تیم روسیه با یک مدال طلا، 3 نقره، یک برنز عنوان نایب قهرمانی را بدست آورد و تیم ملی تکواندو کشورمان نیز با کسب 2 مدال نقره (آرمین هادیپور – میرهاشم حسینی) و یک برنز (مسعود حجیزواره) بر سکوی سومی ایستاد.
آرمین هادی پور، فرزان عاشورزاده، میرهاشم حسینی، ابوالفضل یعقوبی، مسعود حجي زواره، پوریا عرفانیان، سعید رجبی و سجاد مرداني تکواندوکاراان حاضر در این رویداد بودند.
هدایت این تیم برعهده مهدی بیباک به عنوان سرمربی و علیرضا نصرآزادانی و هادی افشار به عنوان مربی بود.
ناهيد كياني، طيبه پارسا، كيميا عليزاده، مليكا ميرحسيني، زهرا پوراسماعيل و اكرم خدابنده نیز ترکیب تیم زنان را تشکیل میدادند که کیمیا علیزاده باز هم تاریخسازی کرد و نخستین مدال نقره تاریخ تکواندو بانوان در مسابقات جهانی را کسب کرد.
مهرو کمرانی به عنوان سرمربی و فاطمه صفرپور و ریحانه فولادی به عنوان مربیان هدایت تیم زنان را برعهده داشتند.
اسامی مدالآوران تکواندو ایران در مسابقات قهرمانی جهان
مدال طلا: هادی ساعی (2 مدال) - مجید افلاکی - بهزاد خداداد - یوسف کرمی - مرتضی رستمی - محمد باقری معتمد - علیرضا نصر آزادانی - فرزاد عبداللهی - یوسف کرمی - بهنام اسبقی - فرزان عاشورزاده - مسعود حجی زواره - مهدی خدابخشی
مدال نقره: سید حسن زاهدی - سید مهرداد رکنی - مهدی بی باک - حسن اصلانی - هادی افشار - بهزاد خداداد (2 مدال) - هادی ساعی - فیض الله نفجم - علی تاجیک - امید غلامزاده - مرتضی رستمی - رضا نادریان - محمد باقری معتمد - هادی مستعان - سجاد مردانی - آرمین هادی پور - میر هاشم حسینی - کیمیا علیزاده
مدال برنز: حسین ربیع زاده - نادر خدامرادی - فیصل دانش - فریبرز دانش - سید حسن زاهدی - فرزاد ذرخش - سیروس رضایی - بیژن مقانلو - فریبرز عسکری - مجید افلاکی - امید غلامزاده - یوسف کرمی (2 مدال) - هادی ساعی - میثم باقری (2 مدال) - حسین تاجیک - کوروش رجلی - ابوالفضل یعقوبی - مسعود حجی زواره - کیمیا علیزاده